Nem szánalmas már a magyar kormány? Csak én érzem úgy, hogy az életéért küzd a magyar kormány is?
Igen, az életéért. Én értem, hogy nincs alternatíva, az ellenzékben is a szánalmasabbnál szánalmasabb emberek sorakoznak fel, de nem szabad elfelejteni, hogy egy válság, mint az ami most is épp kibontakozik akár ellenzék nélkül, népharaggal is megtudja buktatni a kormányt. Igen is borzasztóan nehéz helyzetbe van a kormány is, hiába hazudozik.
És, hogy miből gondolom, hogy a Fidesz az életéért küzd, és bajban van? Abból, hogy a kommunikáció, és a propaganda is egyre szánalmasabb, erőltetettebb és szétszortabb. Plusz meg mintha már az embereket sem érdekelné a díszellenzék, hanem maguktól próbálnának cselekedni.
Erre még rájön az utóbbi pár hétben kommunikált, gyalázatos történelemhamisítás is, mind a délszláv háborúról, és a népírtó szerbekről, akikkel mi valójában nagy szövetségben voltunk, meg a legalja, 1956 meghamisítása Orbán által orosz talpnyaló kontextusba öltöztetve, azzal, hogy a Magyarok csak fegyverszünetért harcoltak. (Micsoda párhuzam a mai helyzettel).
Szóval én összességében úgy gondolom, hogy a magyar kormány nyaka körül nagyon szorul a hurok. Ti?
Eddig is bőven elég volt a brüsszelezés. Mi változott?
A proli bemegy a boltba, megvesz 2000 forintért egy kiló kenyeret meg 10db tojást. Látja hogy drága.
De nem orbánt fogja szidni, hanem brüsszelt meg a baloldalt.
De lesz az még 4000 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!