Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szánalmas a Fidesz Gyurcsá...

Nem szánalmas a Fidesz Gyurcsányozós kampánya?

Figyelt kérdés
Komolyan csak ennyi telik tőlük? Erre építenek egy választási kampányt, hogy Gyurcsány így meg úgy? Ez szerintem röhejes. Vagy az is lehet, hogy annyira érzik a vesztüket, hogy más értelmesebb érveléssel nem is próbálkoznak? Bár a migráns és a Soros ütőkártyát is még biztos elő fogják hozni szerintem.

2021. máj. 25. 17:25
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
75%
De.
2021. máj. 25. 17:25
 2/36 anonim ***** válasza:
38%

Ha a Jobbiknak és a Momentumnak lett volna gerince és nem adják fel a hatalom megszerzésének reményében az induló elveiket, akkor nem lehetne gyurcsányozni.

Nem szánalmas a Jobbik és a Momentum?

2021. máj. 25. 17:27
 3/36 anonim ***** válasza:
63%
Ebből ért a magyarok nagy része. Szerintem ne azt kritizáld, aki sorjában 3x nyert választást, ideje lenne az ellenzéknek is valami kidolgozott tervvel előállnia, mert jelenleg a vidékre semmilyen szinten nem koncentrálnak. Jöhetnek a dislikeok, attól ez még tény marad.
2021. máj. 25. 17:28
 4/36 anonim ***** válasza:
85%
Elég sok embertől hallottam, hogy idegesíti őket, és nem is én kérdeztem rá náluk, ők kérdezték, hogy láttam-e azt az idegesítő propagandát.
2021. máj. 25. 17:29
 5/36 anonim ***** válasza:
44%

#3 Dehogynem.

[link]

😅

2021. máj. 25. 17:30
 6/36 anonim ***** válasza:
85%
#2: Még szerencse hogy az elmúlt 10 évben nem gyurcsányoztatok folyamatosan.
2021. máj. 25. 17:37
 7/36 anonim ***** válasza:
18%
A Momentumos nagyokosok szerint úgyse akar semmilyen hatalmat már Gyurcsány, akkor meg minek aggódni? 😂
2021. máj. 25. 17:39
 8/36 anonim ***** válasza:
36%
Miért ne kampányolnának vele? Gyurcsány a legerősebb ellenzéki párt vezére. Bedarálta az MSZP-t. Felesége is indul jelöltként.
2021. máj. 25. 17:52
 9/36 anonim ***** válasza:
52%

2-es: "...a hatalom megszerzésének reményében az induló elveiket"

Kispofám, a politika a hatalom megszerzéséről szól!

Ebben a legtöbbet Orbán produkálta: a KISZ-fiúból liberális, polgári, illiberális autokrata és még ki tudja mi minden volt már - csak rendes ember nem! Tíz körömmel ragaszkodik a hatalomhoz, úgyhogy gondolkozz mielőtt írni kezdesz!

2021. máj. 25. 17:57
 10/36 anonim ***** válasza:
100%

Elég komoly támadási felület

Nagyobb kérdés az hogy az ellenzék egy ilyen embertől miért nem határolódik el?

2021. máj. 25. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!