Novák Katalint csőbe húzhatták a pedofil botránnyal?
Egy éve sem volt KE amikor a kegyelmi ügyek voltak. Egy év nem túl sok mindenre elég.
Olyan értelemben biztosan csőbe húzták, hogy nem ő volt az értelmi szerző hanem a kormány (tagja, vagy feje), és mégis az ő neve fémjelzi az ügyet és amortizálódik.
Viszont teljesen jellemző az egész rezsimre ez a "teszünk amit akarunk mert úgyis megússzuk" mentalitás.
És ha a pedosimogató tettestárs ügyvédje nem fordul a kúriához, akkor ki sem derült volna és most mehetne az álszent duma tovább. Szóval a véletlen is bőven belejátszott hogy lebukott a kormány.
Olvastam néhány konteót a facebookon. Én nem hiszem, de leírom.
Állítólag puccsot szervezett Orbán bűnszervezete ellen a férjével, aki öt hét alatt alezredes lett a honvédségnél.
Az Orbán-rendszer ügyel arra, hogy sehol sem hagy meg szakembereket, mindenképpen bábokra van szüksége, mert egy szakember érvel, nem bólogat ho
Egy valódi alezredes, aki végigjárja a ranglétrát veszélyes lehet a diktatórikus rendszerre.
Rengeteg tisztítás volt a honvédségnél, nem véletlenül.
Ha valóban csőbe húztak és orban haverok a pedofilok akkor tálaljon ki
Orban is bukjon meg, ha bűnös
Orbánt nincs sok értelme megpuccsolni, mert nélküle (és az emberei nélkül) egy hirtelen kormányváltással a Fidesz az MSZP sorsára jut.
De mondhattam volna az MDF-et is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!