K. Endre (a pedofil simogató) ártatlan volt?
Nyilatkozott a tag... elég hosszú, még nem olvastam el, de úgy tűnik azt mondja hogy ártatlan.
Azert vallott ellene az aldozat es iteltek jogeros bortonre?
Ugy latszik ezt talaltak ki most a partirodaban...
Azt állítja, hogy az illető, aki ezt az egész vádat kirobbantotta ellene, notórius hazudozó és értelmi fogyatékos volt.
Erről több szakember is nyilatkozott. Ennek nyoma is kell, hogy legyen, ő idézte, tehát biztos van írásos bizonyíték rá.
Nekem úgy tűnik, hogy volt egy drogos roma, aki ráadásul értelmi fogyatékos is volt, és valaki megkente aprópénzzel, hogy húzza le a mocskos árulót, aki lebuktatta az egyik nevelőt és az igazgatót. Páraknak volt oka rá. Ráadásul már régen elhagyta az intézményt, amikor a csávó szerint az 5000 ft-os vesztegetés megtörtént, hogy vonja vissza a vádat az igazgató ellen..
Mindemellett többen nyilatkoztak mellette, hogy nem befolyásolta őket a nyilatkozatok ügyében.
Ennek elvileg nyoma is van és visszakereshető.
Szerintem hiteles a történet!
Hát lipsikéim, ha ez igaz, akkor ez nagyon nagy bukó lesz nektek megint...
"Miért hazudnának?"
A drogos hazudozó értelmi fogyatékos 22 éves "kiskorú", akire a vádat alapozták, miért hazudott volna...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!