Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldal túltolta a Novák...

A baloldal túltolta a Novák ügyet?

Figyelt kérdés
febr. 8. 22:00
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
71%

A Budaházy kegyelemnek én láttam az értelmét és egyetértettem vele, legutóbb Csintalan támadói is Csintalan kérésére kegyelmet kaptak, ebben is egyetértettem.

Itt viszont nem tudom, miért kapott kegyelmet ez a nevelő és a köztársosági elnökasszony és Varga Judit sem magyarázzák el, hogy ez hogyan történt.

Ha azt mondanák, hogy hiba történt, akkor nem biztos, hogy le kellene mondani, de csak sunnyogás van.

febr. 8. 22:15
 12/41 anonim ***** válasza:
72%
Túltoltuk igen. Másoljuk a fidesznyik módszert. Még nem tudunk olyan ügyesen túltolni dolgokat, mint ti, de gyakoroljuk. Előbb utóbb jobbak leszünk nálatok is. :D
febr. 8. 22:16
 13/41 anonim ***** válasza:
17%

"Másoljuk a fidesznyik módszert."

:D Mondom én, hogy mást se tudtok. :D

febr. 8. 22:17
 14/41 A kérdező kommentje:

12

DE akkor MIÉRT CSÖKKEN A NÉPSZERŰSÉGETEK még A TELEX SZERINT is?

15/41 anonim ***** válasza:
78%

1. A fidesz el a kezekkel a gyerekeinktől kampányától hangos a sajtó évek óta.

2. A köztársasági elnök kiengedett a börtönből egy olyan embert aki aktivan fedezett egy pedofilt. Azt nem tudjuk hogy a kiengedett úr is részesült-e hasonló örömökben vagy nem, vagy csak ezt a részét megúszta.

3. A köztársasági elnököt és az igazságügyi minisztert is úgy reklámozza a fidesz mint több gyermekes anya.

4. Milyen értékrendje van egy többgyermekes anyának aki kienged egy ilyen embert a börtönből ?

5. A fidesz most azért módosít alkotmányt hogy a tövény erejével akadályozza meg hogy FIDESZES politikusok ne kövessenek el többet ilyen cselekedetet ?

6. Nem lenne helyes inkább olyan embert ültetni a köztársasági elnöki székbe aki erkölcsi alapon figyelmeztetés nélkül utasítja el az ilyen emberek kérelmét ?

16/41 anonim ***** válasza:
38%
#13 mindenki másol valakit. A fidesznyikek az amerikai módszert másolják, szóval nem különbözünk. :D
febr. 8. 22:19
 17/41 anonim ***** válasza:

"A fidesz most azért módosít alkotmányt hogy a tövény erejével akadályozza meg hogy FIDESZES politikusok ne kövessenek el többet ilyen cselekedetet ?"

Nem. Azért, hogy a törvény erejével akadályozza meg, hogy BÁRKI elkövethessen ilyet.

febr. 8. 22:22
 18/41 anonim ***** válasza:
Novák tolta túl a hatalomgyakorlását.
febr. 8. 22:23
 19/41 anonim ***** válasza:
13%

"mindenki másol valakit. A fidesznyikek az amerikai módszert másolják, szóval nem különbözünk."

Hát igen, ez a baj, hogy nem különböztök, ezért nem szavaznak rátok elegen. :D

20/41 A kérdező kommentje:

18

Saját magad leirását láthattuk?

Sajnállak, de:

Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ.

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!