A baloldal túltolta a Novák ügyet?
A Budaházy kegyelemnek én láttam az értelmét és egyetértettem vele, legutóbb Csintalan támadói is Csintalan kérésére kegyelmet kaptak, ebben is egyetértettem.
Itt viszont nem tudom, miért kapott kegyelmet ez a nevelő és a köztársosági elnökasszony és Varga Judit sem magyarázzák el, hogy ez hogyan történt.
Ha azt mondanák, hogy hiba történt, akkor nem biztos, hogy le kellene mondani, de csak sunnyogás van.
"Másoljuk a fidesznyik módszert."
:D Mondom én, hogy mást se tudtok. :D
12
DE akkor MIÉRT CSÖKKEN A NÉPSZERŰSÉGETEK még A TELEX SZERINT is?
1. A fidesz el a kezekkel a gyerekeinktől kampányától hangos a sajtó évek óta.
2. A köztársasági elnök kiengedett a börtönből egy olyan embert aki aktivan fedezett egy pedofilt. Azt nem tudjuk hogy a kiengedett úr is részesült-e hasonló örömökben vagy nem, vagy csak ezt a részét megúszta.
3. A köztársasági elnököt és az igazságügyi minisztert is úgy reklámozza a fidesz mint több gyermekes anya.
4. Milyen értékrendje van egy többgyermekes anyának aki kienged egy ilyen embert a börtönből ?
5. A fidesz most azért módosít alkotmányt hogy a tövény erejével akadályozza meg hogy FIDESZES politikusok ne kövessenek el többet ilyen cselekedetet ?
6. Nem lenne helyes inkább olyan embert ültetni a köztársasági elnöki székbe aki erkölcsi alapon figyelmeztetés nélkül utasítja el az ilyen emberek kérelmét ?
"A fidesz most azért módosít alkotmányt hogy a tövény erejével akadályozza meg hogy FIDESZES politikusok ne kövessenek el többet ilyen cselekedetet ?"
Nem. Azért, hogy a törvény erejével akadályozza meg, hogy BÁRKI elkövethessen ilyet.
"mindenki másol valakit. A fidesznyikek az amerikai módszert másolják, szóval nem különbözünk."
Hát igen, ez a baj, hogy nem különböztök, ezért nem szavaznak rátok elegen. :D
18
Saját magad leirását láthattuk?
Sajnállak, de:
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!