Akik most a Novák ügytől várják a kormány, Fidesz bukását, ők mégis miben reménykednek?
Nem, akárhány emoji-t rakhatsz, én egy szóval sem várom, hogy leváltsák, én azt várom, hogy eltakarodjon a közéletből Orbán és a kormánya.
Én a lemondásukat várom, nem azt, hogy leváltsák. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem fog megtörténni.
Ez a kormány megbukott, minden értelemben, nem ma, hanem már évekkel korábban és le kell mondaniuk, átadni a hatalmat másnak.
14, tisztában vagyok vele, azzal, hogy erre semmi esély sincs.
De ettől, én még ezt várom. Ez a kormány megbukott és le kell mondaniuk.
Ez az ország tényleges jövőjéről szól és nem egyenlő azzal a helyzettel, ami 2006-ban volt.
Tudom, hogy esélytelen, de ezzel az ország jövőjének is elmegy minden maradék esélye.
"Jönnek itt azzal"
Tudom, hogy akinek nem inge, ne vegye magára, de kikről beszélsz? Hol lehet tőlük olvasni azt, hogy majd pont ettől lesz kormányváltás? Miért van az, hogy én vagyok az ellenzéki és én mozgok ellenzéki/kormánykritikus közegben, hozzám nem jutnak el ezek?
Vagy egy erős gyanús, hogy az általános, kormánykritikus felháborodást interpretálod rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!