Mi lenne az a dolog, ami miatt egy Fidesz szavazó a Fidesz ellen szavazna?
Anno az MSZP bukásnál az öszödi beszéd kőkeményen megfordította nagyon sok, az akkori kormánypártot támogató emberek véleményét is.
Minek kellene történnie ahhoz, h egy masszívan fidesz szavazó a fidesz ellen szavazzon az azt következő választáson? A családi támogatások jelentős csökkentése/megszüntetése? Magánéleti botrány vezető politikussal kapcsolatban? Esetleg nagyon komoly korrupciós ügyek napvilágra kerülése? Az öszödi beszédhez hasonló témájú hangfelvétel kiszivárgása kormánypárti vezető politikussal?
Leginkább fidesz szavazók válasza érdekelne, h van e olyan téma, ami kiverné nála a biztosítékot és a kormány ellen szavazna miatta.
Én igen masszív Fidesz szavazó vagyok, szóval tudok hiteleseket mondani :
1 - Transzik, LMBTQP- beengedése a közoktatásba, óvodákban, maszturbáló helységek kialakítása kisiskolákban lásd németek
2 - Transzik, LMBT... élettársi viszonyának házasságként való elfogadása. A transz és egy kecske az nem család.
3 - afrikai, ázsiai nyelvet nem beszélő, munkaképtelen vademberek beengedése, betelepítése. Hazai lakosság kiköltöztetése hogy őket elszállásolják. Ez van pl Németországban
3 - A rezsiszolgáltatók elprivatizálása
4 - Ha a közbeszerzéseket amultik nyernék el. Nyerje Magyar ! Igen. Mélszáéros is magyar
Na erre már azt mondom, h nagyjából a kérdésre válasz.
A 3. opció miatt akkor ezek szerint legközelebb már nem a Fideszre szavazol majd?
6# Nehéz a szövegértés? Mondom : "nyelvet nem beszélő, munkaképtelen vademberek beengedése, betelepítése."
Nem vademberek a filippinók. Mindnek van szakképzettsége. Mind dolgozni való. Dolgozni jön mind. Utána elmennek nem telepítik be őket
+nem pakolják ki a hazai lakosságot a lakásaikból, szociális albérletből hogy elszállásolják a vadembereket mint németben
A szövegértésem kiváló, ellenben a te olvasási képességeiddel. A 3. opció a rezsiszolgáltatók privatizációja volt, nem a bevándorlók.
Olvasd vissza "3 - afrikai, ázsiai nyelvet nem beszélő, munkaképtelen vademberek beengedése, betelepítése. Hazai lakosság kiköltöztetése hogy őket elszállásolják. Ez van pl Németországban
"
Visszaolvastam.
“3 - A rezsiszolgáltatók elprivatizálása”
Maradjunk annyiban, h te elírtad, nekem pedig ez nem tűnt fel, így rosszul írtam én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!