A Fidesz szavazók még mindig a Fideszre szavaznának?
Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 21:04
1/27 anonim válasza:
Igen, 51-52% körül mérte a Fideszt a Medián és a Nézőpont is. Vagy szerinted az ellenzék annyira penge, hogy magához csábított új szavazókat? Mivel is?
2/27 anonim válasza:
Nem változott érdemben a párt támogatottsága a választások óta, ha arra gondolsz. Az összes szavazásra jogosult mintegy harmada a Fideszre szavazna.
3/27 anonim válasza:
Igen, ezért vagyunk Fidesz-szavazók. ...és nálatok mi a helyzet? :)
4/27 A kérdező kommentje:
3-as, én már legközelebb itt Ausztriában fogok szavazni, ha fogok, de azért kérdezni, csak szabad nem? Haza én már nem megyek szavazni.
2023. márc. 15. 21:17
6/27 anonim válasza:
Én nem vagyok magyar, ha a fideszes magyar, én szégyenlem ha velük azonosítanak
7/27 anonim válasza:
Aztán ugyan hogy mérték hogy ki szavazna újra a Fideszre? Mert nálunk az 5 tagú családban senki nem lett megkérdezve, tehát nem lehet valid felmérés.
8/27 anonim válasza:
Hámmert "Nehogymá'n a Gyúúúúrcsán jöjjön vissza!".
9/27 anonim válasza:
@2 es az 1/3 kormanyoz 2/3-os tobbseggel. Jo ez a matek :D
10/27 anonim válasza:
#4: Ott is jobbos kormány van.
#6: ...és még mi vagyunk a kirekesztők, miközben épp saját magad rekeszted ki? Én azért továbbra is magyarnak tekintelek, mert egy ellenzéki lúzer is honfitárs... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!