A szélsőjobboldali szavazók kire szavaznának inkább, és miért? Jakab Péterre vagy Toroczkai Lászlóra?
Figyelt kérdés
2021. aug. 23. 11:07
A kérdező szavazást indított:
Jakab Péter
Toroczkai László
51 szavazat
1/17 anonim válasza:
Toroczkaira szavaznak, de csak kétségbeesésükben. Tudják, hogy kihalófélben vannak a hozzájuk hasonló ideológiával rendelkezők. Elég csak megnézni mennyire kétségbeesett cikkeket írnak a kurucz.infosok. A válaszok még a cikkektől is viccesebbek szoktak lenni. :)
2/17 anonim válasza:
Jakabra csak Gyurcsánnyal együtt lehet szavazni, ez szerintem eldönti a kérdést.
3/17 anonim válasza:
Jakab Gyurcsány fenekében lefetyel. Onnantól kezdve számomra halott ember, mármint politikusként!!
4/17 anonim válasza:
Legszívesebben a Mi Hazánkra szavaznék, de mivel nem akarom azt, hogy a Mi Hazánkra adott szavazatommal csökkenjen az esélye a Fidesznek az ellenzékkel szemben, inkább a Fideszre szavazok.
8/17 anonim válasza:
Mi Hazánkos vagyok, de most Orbánra adom a szavazatom és reménykedem, hogy a MHM bejut a Parlamentbe.
9/17 anonim válasza:
Én is a Mi hazánk és a Fidesz között hezitálok. Jakab Gyurcsány bohóca, ráadásul ócska demagóg, POPULISTA politikus!
Mostani állás szerint a Fideszre fogok szavazni, nehogy a Gyurcsány bandája nyerjen.
10/17 anonim válasza:
Jakab egy prolivezér aki semmiképpen nem szélsőjobbos, így nem értem miért szavazzanak rá.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!