Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz szavazók még mindig...

A Fidesz szavazók még mindig a Fideszre szavaznának?

Figyelt kérdés

2023. márc. 15. 21:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

14: Azok nincsenek már mind külföldön? Mert eddig minden bukta után ez ment, hogy jajj, msot megy mindenki külföldre, megyek én is, na marasztaljatok már picit, na?

Aztán valami csoda folytán mégis amradtak az emberek, az ellenzék meg folyamatosan alulmúlja amgát, ezért amrad ami van. De amíg az ellenzéknek nem jut el a tudatáig, hogy választást úgy lehet ynerni, hogy olyasmiket tennének ami a többségnek kell addig nem is fognak sosem nyerni.

2023. márc. 16. 01:03
 22/27 anonim ***** válasza:
19%

Belehallgattam ma a gyurcsányék beszédébe.

Ebből nem kérek. Továbbra is fidesz.

2023. márc. 16. 01:14
 23/27 anonim ***** válasza:
66%

22

Nem csak Gyurcsány van...

2023. márc. 16. 01:15
 24/27 anonim ***** válasza:
48%

"14: Azok nincsenek már mind külföldön? Mert eddig minden bukta után ez ment, hogy jajj, msot megy mindenki külföldre, megyek én is, na marasztaljatok már picit, na?"

De, egy jelentős, ráadásul főleg a munkaképes rétegből származó részük már kint van. Évente nagyjából 25-40 ezer ember. Minden egyes évben. Ha csak tíz évet számolunk, az 250-400 ezer ember, főként a munkaképes, dolgozó, nyugdíjat és TB-t termelő rétegből. Ők már mind külföldön vannak. Ők már valahová külföldre termelik a nyugdíjat, az orvosi ellátás költségeit, meg az összes többit, amit Magyarországra is termelhetnének.

Ezért is van most már égetően szükség a sok ukrán meg indiai meg anyámkínja népekre, akiket most csőstül enged be az országba Orbán, mert nem tehet mást, mert nincs már miből osztogatni, vészesen fogy a munkaképes, termelőképes réteg az országból, amelyik eltartja azokat, akik ilyen-olyan okok miatt nem dolgoznak.

2023. márc. 16. 01:29
 25/27 anonim ***** válasza:
Matekozzuk bele, hogy jönnek is vissza és ez még mindig nem a " mindenki kiment " szint ahogy szokott lenni a sírás.
2023. márc. 16. 01:38
 26/27 anonim ***** válasza:

"Matekozzuk bele, hogy jönnek is vissza"

És kik? Javarészt nem azok, akik tettrekészek, ambíciózusak, tudják hogy melyik végén kell megmarkolni a kalapácsot, azok nagy többségükben megtalálják kint a számításukat. Azok mennek vissza főleg, akik lusták, állandóan késnek, trehányak, tehát a kinti munkáltatók elunják hamar őket, és a 15. kirúgás után sem értik, hogy mi a baj. Vagy tényleg elhitték, hogy ott majd tényleg kolbászból van a kerítés és mindent szabad, aztán nem igazán leltek rá a kánaánra. Vagy azok, akik mindenféle stikliket csinálnak, aztán kezd már nagyon forró lenni a talaj. Vagy derogál nekik megtanulni az idegen nyelvet, még minimális szinten sem. Meg mindenféle hasonlók, akik odahaza is csak ugyanezt fogják csinálni, tehát az államnak nem sok haszna lesz belőlük.

"és ez még mindig nem a " mindenki kiment " szint ahogy szokott lenni a sírás."

Tehát addig nincs is semmi baj szerinted, amíg az utolsó munkaképes ember is el nem hagyja az országot?

2023. márc. 16. 02:21
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
14es Én nem szpok pedig a büdös életben nem szavaztam rájuk egyébként 13as válaszoló vagyok, engem különösebben nem érintett eddig a kormány eddigi ország züllesztése néhány alkalmat leszámítva az egyik mikor lábtörés miatt kórházba kerültem pl. illetve most az élelmiszer árak idegesitenek de ezt leszámítva rám különösebb hatása nincsen annak ami itt zajlik ellenben nagyon sok IQ bajnok Fidesz szavazó van akik napról napra élnek a kormány miatt de ha nekik ez tetszik akkor hajrá húzzák csak mégjobban le őket
2023. márc. 18. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!