Fideszeseknél ez a pedo botrány miért nem verte ki a biztosítékot?
#5: Mulatságos, amikor valaki a 2022-ben sz@rrá vert MZP YouTube-fiókját reklámozza. Szerintem, el kellene engedni ezt a roppant kínos figurát, de hát te tudod... :)
Ja, linkem nekem is van:
"Pulai András szerint lehet érzékenyíteni a pedofilokkal szemben
A balliberális elemző szerint a pedofília betegség, így együtt lehet érezni az abban szenvedőkkel."
Tudod, Pulai az a csávó, aki 2 nappal a választásik előtt 47:47-es döntetlent mért a Fidesz/KDNP és az ellenzék között... :)
11/12
Ez az a csávó aki azt írta 60% tarlósra szavaz és simán viszi budapestet? :D
Mennyire szánalmas amikor egy pedofil simogató szabadon engedését azzal akarod igazolni hogy egy közvélemény kutatás téved, tényleg baromi szánalmas a fideszesek vergődése.
"Mulatságos, amikor valaki a 2022-ben sz@rrá vert MZP YouTube-fiókját reklámozza. Szerintem, el kellene engedni ezt a roppant kínos figurát, de hát te tudod... :)"
Kormanypartikent kinosnak erzed, hogy MZP a pedofilia ellen beszel? Ki gondolta volna...
Mert "a mi kutyánk kölyke el" szerint, ha náluk van gebasz, akkor az nem gebasz.
Bezzeg a Gyúúúúrcsán-Soros-azemútnyócévehibázottgazdaságpolitikája-hanyatló Nyugat-on....
A fideszesek morális hulladékok!
Akik egy ilyen kanmajomra képesek szavazni, azoknál a pedo is belefér...
Mert a fideszeseket csak a saját pénztárcájuk érdekli, semmi más.
És mivel már kölyökcsinálástól kezdve mindenre pénzt, adókedvezményt lehet kapni, ez is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!