Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszeseknél ez a pedo...

Fideszeseknél ez a pedo botrány miért nem verte ki a biztosítékot?

Figyelt kérdés
Erölködnek 2023-as mandineres cikkel, de a Novák botrányról halgatnak....

febr. 7. 20:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
1%

#5: Mulatságos, amikor valaki a 2022-ben sz@rrá vert MZP YouTube-fiókját reklámozza. Szerintem, el kellene engedni ezt a roppant kínos figurát, de hát te tudod... :)

Ja, linkem nekem is van:

[link]

"Pulai András szerint lehet érzékenyíteni a pedofilokkal szemben

A balliberális elemző szerint a pedofília betegség, így együtt lehet érezni az abban szenvedőkkel."

Tudod, Pulai az a csávó, aki 2 nappal a választásik előtt 47:47-es döntetlent mért a Fidesz/KDNP és az ellenzék között... :)

febr. 7. 21:35
 12/28 anonim ***** válasza:
75%
#11: Szívesen, egysejtű barátom, de szerintem inkább az általános iskola alsó tagozatában kellett volna megtanulnod helyesen írni, nem pedig az én online tájékoztatásaimra szorulni... :)
febr. 7. 21:37
 13/28 anonim ***** válasza:
90%

11/12

Ez az a csávó aki azt írta 60% tarlósra szavaz és simán viszi budapestet? :D

Mennyire szánalmas amikor egy pedofil simogató szabadon engedését azzal akarod igazolni hogy egy közvélemény kutatás téved, tényleg baromi szánalmas a fideszesek vergődése.

febr. 7. 21:42
 14/28 anonim ***** válasza:
97%

"Mulatságos, amikor valaki a 2022-ben sz@rrá vert MZP YouTube-fiókját reklámozza. Szerintem, el kellene engedni ezt a roppant kínos figurát, de hát te tudod... :)"

Kormanypartikent kinosnak erzed, hogy MZP a pedofilia ellen beszel? Ki gondolta volna...

febr. 7. 21:46
 15/28 anonim ***** válasza:
2%
#13: Én Pulai pedofilokkal szembeni érzékenyítéséről beszéltem, te szerencsétlen. A 47:47-es kamu-felmérés csak egy adalék volt, rámutatva a csávó hitelességére.
febr. 7. 21:55
 16/28 anonim ***** válasza:
97%

Mert "a mi kutyánk kölyke el" szerint, ha náluk van gebasz, akkor az nem gebasz.

Bezzeg a Gyúúúúrcsán-Soros-azemútnyócévehibázottgazdaságpolitikája-hanyatló Nyugat-on....

febr. 7. 22:03
 17/28 anonim ***** válasza:
96%
Mert a tál krumplileves fontosabb.
febr. 7. 22:45
 18/28 anonim ***** válasza:
39%
Mert NEM történt semmi, bármi ok nélkül folyik az aljas haszonleső hisztéria.
febr. 7. 22:48
 19/28 anonim ***** válasza:
96%

A fideszesek morális hulladékok!

Akik egy ilyen kanmajomra képesek szavazni, azoknál a pedo is belefér...

febr. 8. 00:01
 20/28 anonim ***** válasza:
96%

Mert a fideszeseket csak a saját pénztárcájuk érdekli, semmi más.

És mivel már kölyökcsinálástól kezdve mindenre pénzt, adókedvezményt lehet kapni, ez is elég.

febr. 8. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!