Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor Magyarország...

Most akkor Magyarország pedofil párti?

Figyelt kérdés
2024. febr. 7. 20:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
Azért kiváncsi vagyok, hogy Novák mit szólna, ha a saját gyerekeivel történne hasonló....
2024. febr. 7. 20:40
 12/17 anonim ***** válasza:
95%
Ahogy a kormány kimenekítette Kaleta Gábort Peruból és amennyi büntetést kapott úgy gondolom igen. Természetesen csak a kormányról gondolom ezt, nem az országról.
2024. febr. 7. 20:40
 13/17 anonim ***** válasza:

8/11

Fhosz Tivadar, Tímár László, Szabó András, lehetne bőven sorolni, ezek mind fidesz tagok.

2024. febr. 7. 20:45
 14/17 anonim ***** válasza:
5%

Persze, az egész ország pedofil párti. Eddig se volt magasan a léc, de lassan már mindent sikerült alulmúlni a kérdések színvonalával az elmúlt pár napban.

Csak nem értem, mi a cél az ötvenedik ugyanolyan vagy még szarabb kérdéssel.

2024. febr. 7. 21:27
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem, csak a "polip" védi a hűséges pártkatonákat.Nem azért kellett kegyelmet adni, mert az illető igh. pedofil lett volna. Az igazgató volt az, de ő pártkáder lehetett, mert ő a "„a hátrányos helyzetű gyermekek nevelése és önálló életre való felkészítése iránti példaadó elhivatottsággal végzett munkája elismeréseként” Orbán Viktor felterjesztésére Áder János köztársasági elnöktől Magyar Bronz Érdemkeresztet kapott. Ha ezek után elítélik (mint ahogy történt), az negatív hatással van a Pártra, így minden eszközzel el kell kerülni. Az igh. feltehetően utasítást kapott a szerecsenmosdatásra, rajtavesztett, de a Párt nem hagyhatja szenvedni a hűséges pártkatonákat, ezért kellett az elnöki kegyelem.

A bírósági iratokat titokban lefotozó takarítónő elnöki kegyelme is gyanús: ritka az iPhone-os takarítónő, gonolom megbízásra dolgozott, ezért nem hagyhatták bukni.

2024. febr. 7. 22:23
 16/17 anonim ***** válasza:

"Csak nem értem, mi a cél az ötvenedik ugyanolyan vagy még szarabb kérdéssel."

Sztem cel nincs, csak ez egy jo felulet arra, hogy az emberek kicsit kieresszek a gozt, kitoltsek a tehetetlenseg erzese miatti duhuket, elkeseredettseguket. Ez pedig ezen az oldalon ilyen formaban realizalodik, mint az elmult napok kerdesei.

2024. febr. 7. 23:29
 17/17 anonim ***** válasza:
A fidernyákok igen.
2024. febr. 8. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!