Igazából mi a baj a pedofil törvénnyel (vagy nevezzük akárhogy)?
Én se értek vele egyet teljesen, mert politikai célokat szolgál ki, és néhol elég zavaros. A homoszexualitás népszerűsítését elég tágan lehet értelmezni. De igazából van bármi komolyabb baj vele?
Egyébként is meg lesz semmisítve a törvény szerintem.
Törvény se állítja speciel, hogy ugyanaz a kettő. A szexualitás öncélú ábrázolását is tiltja, tehát nem csak a homoszexuálist.
Nyilván felesleges gyűlöletkeltés, de nem látom, hogy olyan súlyos következményei lennének, mint amilyeneket sokan vizionálnak.
Hát, ez az értelmezéstől függ. Mivel nagyon ködös a fogalmazás, így azt értelmeznek alatta, amit akarnak. Akár be is tilthatják a nyílvános homoszexualitást.
A nemzetközi sajtóban is elég nagy visszhangot keltett, ami diplomáciailag rontja a kapcsolatot Amerikával és az Unióval, bár valószínűleg javítja az oroszokkal és Kínával. Ez szerintem elég nagy negatívum, de ki hogy nézi.
"de nem látom, hogy olyan súlyos következményei lennének, mint amilyeneket sokan vizionálnak."
Lol, az egész lényege, hogy a megfogalmazás szándékosan olyan ködöre lett hagyva, hogy az fog megfelelni és az fog elbukni rajta, akit a Fidesz szeretne. A csicskaságát soktucatszor bizonyított Médiafelügyelet fogja meghozni a mindenkori morális ítéletet arról, hogy egy-egy tartalom, reklám, stb. "öncélúan" mutatja-e be a melegséget vagy sem.
Ez nyilvánvalóan öncenzúrához vezet.
Hát nem éppen. Én a 6-os kommentben konkrétan a tévékben, reklámokban, nagy nyilvánosság előtti bemutatásáról beszéltem a dolognak, ott a szabályozó szerv a NMHH.
Az ő döntéseiket bírósági úton valamilyen formai okból lehet megtámadni, nem azért, mert neked nem tetszik, hogy ők mit döntöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!