Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igazából mi a baj a pedofil...

Igazából mi a baj a pedofil törvénnyel (vagy nevezzük akárhogy)?

Figyelt kérdés

Én se értek vele egyet teljesen, mert politikai célokat szolgál ki, és néhol elég zavaros. A homoszexualitás népszerűsítését elég tágan lehet értelmezni. De igazából van bármi komolyabb baj vele?

Egyébként is meg lesz semmisítve a törvény szerintem.

2021. jún. 16. 20:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%
A homiszexualitással kapcsolatos diszkrimináló tartalmával van a baj és, hogy ezt egybe akarják mosni a pedofíliával, ezzel gyűlöletet szítva. Eleve ennek a két témának az égvilágon semmi köze sincs egymáshoz.
2021. jún. 16. 20:49
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
homoszexualitással*
2021. jún. 16. 20:50
 3/17 A kérdező kommentje:

Törvény se állítja speciel, hogy ugyanaz a kettő. A szexualitás öncélú ábrázolását is tiltja, tehát nem csak a homoszexuálist.

Nyilván felesleges gyűlöletkeltés, de nem látom, hogy olyan súlyos következményei lennének, mint amilyeneket sokan vizionálnak.

2021. jún. 16. 20:57
 4/17 anonim ***** válasza:
42%

Hát, ez az értelmezéstől függ. Mivel nagyon ködös a fogalmazás, így azt értelmeznek alatta, amit akarnak. Akár be is tilthatják a nyílvános homoszexualitást.

A nemzetközi sajtóban is elég nagy visszhangot keltett, ami diplomáciailag rontja a kapcsolatot Amerikával és az Unióval, bár valószínűleg javítja az oroszokkal és Kínával. Ez szerintem elég nagy negatívum, de ki hogy nézi.

2021. jún. 16. 21:03
 5/17 anonim ***** válasza:
28%
Az hogy túl enyhe és megengedő.
2021. jún. 16. 21:12
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

"de nem látom, hogy olyan súlyos következményei lennének, mint amilyeneket sokan vizionálnak."

Lol, az egész lényege, hogy a megfogalmazás szándékosan olyan ködöre lett hagyva, hogy az fog megfelelni és az fog elbukni rajta, akit a Fidesz szeretne. A csicskaságát soktucatszor bizonyított Médiafelügyelet fogja meghozni a mindenkori morális ítéletet arról, hogy egy-egy tartalom, reklám, stb. "öncélúan" mutatja-e be a melegséget vagy sem.

Ez nyilvánvalóan öncenzúrához vezet.

2021. jún. 16. 21:53
 7/17 A kérdező kommentje:
#6 A bíróságoké a végső szó, azok pedig nem fideszesek.
2021. jún. 16. 22:00
 8/17 anonim ***** válasza:

Hát nem éppen. Én a 6-os kommentben konkrétan a tévékben, reklámokban, nagy nyilvánosság előtti bemutatásáról beszéltem a dolognak, ott a szabályozó szerv a NMHH.

Az ő döntéseiket bírósági úton valamilyen formai okból lehet megtámadni, nem azért, mert neked nem tetszik, hogy ők mit döntöttek.

2021. jún. 16. 22:08
 9/17 anonim ***** válasza:
Akik 0-4 év közötti gyerekeknek szeretnének önkielégítést tanítani, azok kimondottan pedofilok. Akik Hollandiában kiskorú gyerekeknek mutogatnak élő egyenesben meztelen felnőtt férfiakat, azok igenis pedofilok. Ezt nem lehet másnak nevezni.
2021. jún. 16. 23:30
 10/17 anonim ***** válasza:
Aha, persze 9-es. Egy mesztelen nőt nézhetnek, de férfit nem. Ennek, ha belegondolsz semmi értelme. Eredetileg nem létezett olyan, hogy ruha. Sok elmaradott népnél a ruházat a mai napig hiányos és nem ritka a mesztelen férfiak látványa. Azok a gyerekek mégsem lesznek mentális betegek. Ez így teljesen hülyeség.
2021. jún. 17. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!