Igazából mi a baj a pedofil törvénnyel (vagy nevezzük akárhogy)?
Én se értek vele egyet teljesen, mert politikai célokat szolgál ki, és néhol elég zavaros. A homoszexualitás népszerűsítését elég tágan lehet értelmezni. De igazából van bármi komolyabb baj vele?
Egyébként is meg lesz semmisítve a törvény szerintem.
Nem csak férfiakat mutogatnak, hanem nőket is. Én meg a fejét szedném le annak, aki az én kislányomnak felnőtt középkorú férfiak péniszét mutogatják.
De megint kiemeled, hogy a férfiakkal van bajod.
Arra pedig nem reagáltál, hogy mi van azokkal a társadalmakkal, ahol ez nem ritka, a hiányos öltözék miatt (Afrika, Dél-Amerikai törzsek, Ausztrál törzsek, Ázsiai törzsek stb.)
Nem a férfiakkal van bajom. Csak leírtam, hogy ha valaki az én lányomnak mutogatja a péniszét, az addig is él.
A hiányos öltözék pedig nem egyenlő az intézményesített pedofíliával. Azért nem reagáltam rá, mert gondoltam evidens, hogy össze sem lehet téveszteni a kettőt.
Miért ne lehetne összetéveszteni a kettőt. Azoka férfiak sem szexuális vágyaikból mutatják a péniszüket. Egyszeeűen élőben látják azt, amit a biológia könyvek is bemutatnak. Egyszerű anatómia, nem feltétlenül kell szexualitásra gondolni egy ilyen helyzetben. De a felvilágosítást is egybe lehet kapcsolni ezzel, ami szerintem pozitívum, mert élőben is lát példát a gyerek az elmondottakra.
A pedofília értelmezését pedig egy kicsit nézd át. Ez nem pedofília.
"Miért ne lehetne összetéveszteni a kettőt."
Mondjuk mert két gyökerese eltérő téma a kettő. Ez elég ok?
"Azoka férfiak sem szexuális vágyaikból mutatják a péniszüket. Egyszeeűen élőben látják azt, amit a biológia könyvek is bemutatnak. Egyszerű anatómia, nem feltétlenül kell szexualitásra gondolni egy ilyen helyzetben. De a felvilágosítást is egybe lehet kapcsolni ezzel, ami szerintem pozitívum, mert élőben is lát példát a gyerek az elmondottakra."
Na most megállt bennem a vérkeringés. Mi a szart hordasz itt össze???? AZ NEKED NEM PEDOFÍLIA, AMIKOR EGY FELNŐTT FÉRFI MUTOGATJA A GYEREKNEK A PÉNISZÉT??????? Eszednél vagy te? Gondolom ha egyszer lesz gyermeked, akkor majd önként fogsz vele rohanni oda, nehogy lemaradjon az anatómiaóráról. Gondolkozz már mielőtt ember!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!