Vajon Orbán mikor fogja Magyarországot átvezetni a kínai vagy tömbbe?
Figyelt kérdés
Az már látható, hogy a gazdaságot igyekszik átállítani a BRICS államok piacaira. Ideológiailag már áttudta az országot formálni, a lakosság nagy része már Nyugatellenes és Keletbarát.febr. 7. 18:45
11/15 anonim válasza:
#10 Még mindig nem egyedül vagyok akinek 50% körüli a pontozása, hiába hiszed ezt a hülyeséget, vagyunk vagy tucatnyian azok közül akik rendszeresen kommentelnek és sokan mások is ezen felül.
Betettem konkrétan honnan vettem az idézeteket, de jó látni, hoyg te sem tartod hitelesnek a portfolio-t vagy az economix-ot. De nyilván hitelesebb a telex, a 444 és hasonlók, értem. Akkor cáfolj meg és mutass olyan adatot ami szerint nem volt 2022-ben Németország legnagyobb kereskedelmi partnere Kína és nem növekedett pár év alatt hatalmasat a kínai üzleteik mértéke!
12/15 anonim válasza:
Nem fogja átvezetni, mert a kínaiaknak pont az az érdeke, hogy legyen egy trójai falovuk EU-n belül akin keresztül el tudják adni a szarjaikat az európai piacra.
14/15 A kérdező kommentje:
Nem hiszek sem neked, sem a telexnek, sem a 444-nek.
febr. 7. 20:19
15/15 anonim válasza:
Szerintem ő inkább az É-Korea irányába kacsingat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!