Mennyi konkrétan a kínai hitel, amivel Orbán állítólag eladósította Magyarországot?
Figyelt kérdés
2023. nov. 20. 19:35
1/13 anonim válasza:
Konkrétan nem tudja senki, mert nem árulták el, de a rossznyelvek akkora összegről beszélnek, mint, amit annó patásFerencördögünk kapott az IMF-től, csak itt az lesz a szitu, hogy még Orbán ükunokája is ezt a kölcsönt fogja visszafizetni Kinának.
2/13 A kérdező kommentje:
Én olyant hallottam, hogy az IMF hitel 10x-ese, a szomszéd Bözsi néni mondta.
2023. nov. 20. 20:02
3/13 anonim válasza:
Ezt sehonnan sem fogod megtudni, mert évtizedekre titkosítva van minden. Majd a gyerekeid, unokáid megtudják mennyivel is tartoznak.
Én pont ezért nem fogok semmiképp gyereket vállalni Magyarországra. Ha gyerekvállalás, akkor külföld, ide nem szabad szülni mindenki megmondja.
4/13 A kérdező kommentje:
De ha senki nem tudja, akkor miért hangoztat mindenki kínai gigahitelt? Nem is tudni, hogy mennyire giga.
2023. nov. 20. 21:16
5/13 anonim válasza:
Kínai vasút. Kínai egyetem. Aksi gyárak 25 darab az országban. Természetvédelmi termőföldek helyére épülnek. Veszélyes hulladékok átvállalása. Vízkincseink mérgezése. Gazdák kútjainak megadóztatása. Ez körülbelül 9600 milliard forint eszmei értékkel bír.
6/13 A kérdező kommentje:
Kihagytad a legfontosabbat. Összekínaizták az országot, ennek az eszmei értéke már 9600 csilliárd juró.
2023. nov. 20. 21:55
8/13 anonim válasza:
Követhetetlen, főleg mert egy része nem is nyilvános vagy csak közvetett.
Azt tudjuk, hogy a Budapest-Belgrád vasút 800 milliárd forintnyi hitel, valószínűleg ez a legnagyobb.
9/13 anonim válasza:
Túl sok.Amit azok a gyárak fognak művelni a környezettel,visszafordíthatatlan lesz.De felejtsük el orosz barátainkat se,ő feléjük is ússzunk az adosságban Pl:paks...Én megmerem írni,hogy ezeket összeadva a kínai + orosz bőven 20 ezer milliárd fölött van és csak növekszik,mint a kínaiak aránya Mo.-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!