A Fideszesek szerint ez a jó irány Magyarországnak: EU kilépés, akku gyárak és kínai hitelcsapda?
Csak infóként mondom, hogy ezek a akku gyárak nem csak hogy nagyon keveset fizetnek, de még a nyugati rabszolgagyáraknál is sokkal rosszabbak. Eleve mérgező anyagokkal kell dolgozni, sokkal baleset veszélyesebbek, és a munkatempó elképesztő, ráadásul egyre rosszabb lesz mert a kínaiak fogják diktálni a munkatempót. Ismerek valakit aki már nagyon rutinos fizikai munkákban, sok munkahelyen megállta a helyét, de akku gyárban ő is csak 3-4 napig bírta. Mindezt persze bagóért.
A Fideszesek szerint mégis ez a jó irány Magyarországnak? Lépjünk ki az EU-ból, építsük tele az országot környezetre és munkaerőre káros, filléres gyárakkal ahol a kínai góré diktálja a munkatempót, mindezt úgy hogy a munkatársaink filippínók, vietnámiak lesznek? Mindemellett adósítsuk el kínai hitelekkel még a dédunokáinkat is?
Én abba sem vagyok teljesen biztos, hogy, ha megis történne a HUXIT, akkor a szavazótábor felfogná, hogy nem vagyunk többé EU tagok.
Ha nem mondja be az M1, vagy a TV2, meg sem fog történni, max akkor fognak rájönni, ha megint útlevél kell majd, mikor mennek Erdélybe és nem engedik be őket.
1, Az ország vezetője és vezetői olyanokat nyilatkoznak, hogy fájdalmas az EU tagság, hogy Brüsszel taknokat akar küldeni Magyarországra, hogy Moszva jobb volt és hasonlók, már ott tart a kommunikáció, hogy Brüsszelből is olyan üzeneteket kapunk, hogy nem kötelező tagnak lenni és senki sem erölteti ezt ránk, nyilt vita van arról, hogy milyen lehetőségek vannak a hazánk ellen, hogy ne blokkoljuk tovább az EU-s politikát.
Én komolyan nem értem, hogy, tud bárki is ennyire nyugodt lenni a tagságunkkal kapcsolatban, én nem vagyok, kicsit sem.
#1.: "Nincs EU kilépés, nincs kínai hitelcsapda, az iparfeljesztés meg a legjobb dolog."
Valahogy mégsem vagyok megnyugodva ezen soraid olvasása után...
Az iparfejlesztés tényleg jó dolog - lenne, ha az olyan magyar vállalatok kapnák benne a főszerepet, mint az Ikarus, Orion, Videoton, Tungsram, Ganz, Rába, stb., de sajnos ezekkel mit sem törődik a kormány, a külföldről iderángatott multikat pedig nem nevezném magyarnak, noha lehet, ezek tartják lélegeztetőgépen az orbáni gazdaságot.
Ez nem a fideszesek szerint van.
Ez a balosok szerint van a fideszesek szerint.
Felesleges a hülyeséget újra és újra kérdésnek álcázni és provokálni.
9, nem a fenét: az összes állami szerv gyakorlatilag működésképtelenné vált, semmi sincs az országban, ami rendeltetésszerűen működne, nyugodtan hivjuk ezt államcsődnek, mégha nem is a klasszikus formája.
Nincs oktatás, egészségügy, a teljes szociális szféra leállt, a tömegközlekedés, az úthálózat és sorolhatnám reggel, délben, meg este is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!