Novák kegyelmet adott egy terroristának, kegyelmet adott egy pedofilpártolónak, vajon milyen beteg állatoknak adhatott még kegyelmet? Ezek beszélnek erkölcsről?
Figyelt kérdés
Anyagyilkosoknak? Gyerekgyilkosoknak? Nemi erőszak elkövetőknek?febr. 6. 21:28
4/17 anonim válasza:
Az elnöki kegyelem már csak ilyen.
A kedvenc árpi bácsikátok is jó sok rohadékot kiengedett.
5/17 árokpart válasza:
3-as Rosszul vagy informálva. Az egész Nemzet rendszerváltást szeretne.
6/17 anonim válasza:
Hogy lehetnek ilyen mocskos erkölcstelen emberek, mint 1-4?
Tényleg ilyen minősíthetetlen emberekre kell az energiát pazarolni? Hát van ezeknek határ? Orbán meghúzná a 11 éves lányát csak annak drukolna teherbe essen. Borzalmas
7/17 anonim válasza:
#5 Hol álmodtad te ezt?
Melyik nemzet? Mert a magyar nemzet többsége az megmutatta mit szeretne és az a fidesz-kdnp kormányzása.
Hogy fogtok ti majd sírni nyáron!
8/17 anonim válasza:
Fogjátok ti még tagadni hogy fideszesek voltatok, 15 éve ez az egyetlen győzelmetek, hogy a csapatotok nyer. Egyszer vége lesz. Az értelmesebb réteg el fogja söpörni ezt a mocskos aljas bandát a szavazóival, de olyanok vagytok, mint bájerzsóti nagyapja, nyilasból 2 perc alatt átöltözött komcsinak, veletek sem lesz másképp, a fidesz vereségének másnapján már a győztes ellenzéki szavazók táborába lesztek, aljas disznók
9/17 árokpart válasza:
7-es Nem álmodtam. Mostanra már simán felsorakoztak Geri Tibor tanár úr mögé, főleg ez után a hír után simán. Ugyanis parlamenti ellenzék gyakorlatilag nincsen, így nem marad más választás szerintem.
10/17 anonim válasza:
#10 Értem. Na és legalább finom volt amit ittál, ha már ilyeneket hallucinálsz tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!