A fidesz mikor hozza rendbe az egészségügyet?
Figyelt kérdés
Már elég régóta hatalmon vannak de tragédia ami megy. Ez nem zavar senkit? Még mindig hónapokat kell várni szakrendelésekre, műtétekre. Korházba kerülni meg rémálom mert ott senki nem tudja kijössz-e még vagy sem. Vagy az a cél hogy a magyar ember minél előbb kihaljon?2023. márc. 28. 18:17
A kérdező szavazást indított:
Engem nem zavar.
Engem zavar.
19 szavazat
3/14 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy rendben van az egészségügy. Benne volt a híradóban egy pár éve amikor ez volt a slágertéma. Úgyhogy ezek után nem gondolom, hogy több pénz lesz rá a költségvetésben.
4/14 anonim válasza:
Mostanában biztos nem, még épp csak most tették tönkre.
5/14 anonim válasza:
A fidesz egy neoliberàlis gazdasàgpokitikàban hisz.
Az a cèl, hogy az embereket a magànellàtàsba tereljèk.
6/14 anonim válasza:
Hát nem tudom, elég lassan megy nekik.
7/14 anonim válasza:
Miért vannak katonák a kórházi portákon?
8/14 anonim válasza:
Hálapénz megszűnt, felemeltek a fizukat, már csak a betegellátáson kellene javítani, a várólistákat megszüntetni.
9/14 anonim válasza:
8/8 "Hálapénz megszűnt," Ezt hol álmodtad? Tudod, a lopásra is van törvény és megszűnt, nincs lopás?
10/14 anonim válasza:
Soha, a birkák ha mennek felfordulni a kórházba mert a magánra már nincs pénzük elégedetten haldokonak "nincs 300 forintos vizitdíjj békésen halok meg az 50 éves ágyon, a rozsdás vasszekrény és a törött lábú stoki mellett"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!