Novákot csőbe húzták?
Érdekes hogy egy tavalyi elnoki kegyelmet most szed elő a baloldali sajtó. Ez miért csak most pattant ki?
"Mint ismert, Novák Katalin köztársasági elnök kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon volt igazgatóját fedező bűntársnak. A volt igazgató éveken keresztül zaklatta a rábízott gyerekeket, amiért 8 év fegyházra ítélték, az igazgatóhelyettest pedig 3 év 4 hónapra.
Az igazgatóhelyettest érintő ítélet szerint ő volt az, akinek tudomása volt arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált, és aki megírt egy hamis vallomást az egyik gyerek nevében ezzel a szöveggel: „én kitaláltam, hogy közösen kivertük a nemi szervem, és hogy ilyet más gyermekkel is csinált már. Igazság az, hogy nem húzta le a nadrágom, és nem fogta meg és nem verte ki.”
Forrás: [link]
Forrás:
Baloldal vette elő? A baloldal adott kegyelmet egy pedofil rejtegetőnek? A baloldal köztársasági elnöke írta alá nem a novákatika? A baloldal igazságügyi minisztere hagyta jóvá nem a vargajucus?
Győzitek mosdatni a pedofilsimogató fideszeseteket.
Kaleta, Szájer, Borkai, most ez...
Kaletát úgy menekítették haza, Szájer lemondásakor ment a maszatolás, Borkait az öesögüdvédje buktatta le, a kegyelemről meg csak áttételesen értesült a közvélemény egy bírósági ítéletböl.
Csak a sunnyogás, az eltussolás a zsigeri reakció.
Ez volna az a bizonyos erkölcsi fölény?
Szerintem Orbán utasította a kegyelemre és eredetileg az igazgatónak is kegyelmet akart, csak abba már nem ment bele Novák.
Emlékeztetnék rá, hogy az igazgató 2016-ban állami kitüntetést kapott Orbán Viktor javaslatára, miközben már 2011-ben megtették az első bejelentés pedofil cselekedeteiről.
A kegyelmet kapott igazgatóhelyettes egyébként a Felcsúti Fociakadémián is dolgozott. Meglehet, személyesen ismeri Orbánt.
Itt érnek össze a szálak, így válik érthetővé, mi miért történik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!