Miért baj a balliberálisoknak ,hogy Novák Katalin kegyelmet adott pedo ügyben ?
13.
De nektek a nyugat a példakép!
14.
Mist irtam, pár sorral feljebb, hogy a liberális őshazában Kanadában sokkal többet elengedtek, ilyen gyenge lenne a memóriád?
Na én azért csodálom ezt a Kanadát és ezt a nyugatot, mert a memóriám szerint nem szokás idő előtt elengedni bebörtönzött bűnözőket. Pedofilokat, kiváltképp.
Ennyire gyenge memóriám is csak nekem lehet, de legalább mellé maradt némi erkölcsöm és nem mosdatok pedofilokat.
16.
Semmi erkölcsöd sem maradt haver ugyanis az általad nagyra becsült Kanada 234.000 darab szexuális bűnelkövetőnek bocsájtott meg itg meh nem egyről van szó!
17.
* Itt meg egy darabtól rinyáltok!
Én sosem állitottam, hogy lenne erkölcsöm.
A magyar kormány és a többségét adott fidesz állitotta, hogy rendelkezne keresztény és gyerekvédelmi erkölcsel. Nem én.
És mi nem hiszem, hogy az életben is haverok lennénk.
19.
Még hazudsz is!
"de legalább mellé maradt némi erkölcsöm "
"Én sosem állitottam, hogy lenne erkölcsöm"
20, igazad van, tudatosan hazudtam.
Bár ezt Bayer Zsolt is elmondta tegnap. Tehát, ez sem jelent gondot ebben az országban.
De nem én mosdatok egy elitélt pedofil bűnözőt és nem én engedtem ki.
"igazad van, tudatosan hazudtam"
Ennyi elég is lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!