Pénteken,22-en a SPAR arúhazak bécsi értekezletén kijelentették, hogy a rajuk háruló válságadót érvényesíteni fogják áraikban-őket Orbán bejelentése nem érdekli-, mit szóltok ehhez?
Tegnap 17.25
Figyelj okoska! Lehet, hogy hülye vagyok, de ha multiba kényszerülök, csak a SPAR. Nem a legolcsóbb, de minőségi friss áruja van.
Te nyugodtan vásárold tovább a tacskó szemetét a nagy eszeddel, egészségedre.
Nem tehetek róla, az ilyen beleböfögésektől tüdőcsúcshurutot kapok.
"Gondolkodjatok már vállalkozóként és ne politikusként. Ha a multi ebben a hónapba 1 milliárdot keresett és a következő hónapban nem emel, de adózni kell és nem keres csak 700 milliót, szerinted bolond a gazdag, hogy csak fogja magát és kidob az ablakon 300 milliót? Persze, hogy behozza valahol, hiszen az üzletpolitika az, hogy teljesítsd felül az előző havi összeget"
De marhaságot írtál. Arra gondoltál esetleg, hogy az a "300 millió hiányt" behozza azzal, hogy nagyobb forgalma lesz, mert az emberek több megmaradt pénzükből többet fognak költeni? Én multinál vagyok, és tudom, hogy egy 300milló milyen semminek nevezhető összeg. Nem fog árat emelni egy multi se, megnyugodhatsz előre. Ki vannak azok a multik találva. AKCIÓ!!! És rohan a barom magyar azért az egy akciós termékért, és ott hagy még azon kívül 10000huffot. Ennyi de majd rájössz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!