Sokan azért kínlódnak a mostani rendszerben, mert a szocializmushoz szoktak,illetve szüleik is aszerint nevelték?
Én azt látom,hogy sokan, még a fiatalabbak közül is a többség nem versenyképes, kevésbé eredményorientáltak.
Nem értik a piacgazdaságot, nagyvállalatok világát.Emiatt sokan értetlenül állnak az ingatlanpiacon és állami beavatkozásért kiáltanak.
A szociban volt,hogy kiutalgatták a lakásokat, meg tanácsi lakást béreltek sokan fillérekért.
Nekem sikerült megértenem.
Ezért is van az,hogy gazdag családi háttér, politikai hátszél,öröklés nélkül tudtam újabb építésű ingatlant venni jó környéken.
Illetve, a KSH-s átlagfizetés dupláját kapom.Pedig, nincsenek extra képességeim (diploma nyilván van), meg semmi ilyesmi, csak jól helyezkedtem, kihasználtam a munkaerőpiac adta lehetőségeket.
Erre sokkal többen képesek lennének.Egyrészt nem értik a piacot, másrészt nem akarnak mozdulni.
"hogyan kell kiszámolni egy valamekkora összegű hitel jelen és jövőértékét, az ehhez tartozó elvárt hozamokat és kamatokat. (Így pl. mindjárt világosabb lenne, hogy egy nominálisan másfélszeres visszafizetés a futamidő végén valójában tényleg csak néhány százalék reálkamatot jelent)"
Hogyan kell kiszámolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!