Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan azért kínlódnak a...

Sokan azért kínlódnak a mostani rendszerben, mert a szocializmushoz szoktak,illetve szüleik is aszerint nevelték?

Figyelt kérdés

Én azt látom,hogy sokan, még a fiatalabbak közül is a többség nem versenyképes, kevésbé eredményorientáltak.

Nem értik a piacgazdaságot, nagyvállalatok világát.Emiatt sokan értetlenül állnak az ingatlanpiacon és állami beavatkozásért kiáltanak.

A szociban volt,hogy kiutalgatták a lakásokat, meg tanácsi lakást béreltek sokan fillérekért.

Nekem sikerült megértenem.

Ezért is van az,hogy gazdag családi háttér, politikai hátszél,öröklés nélkül tudtam újabb építésű ingatlant venni jó környéken.

Illetve, a KSH-s átlagfizetés dupláját kapom.Pedig, nincsenek extra képességeim (diploma nyilván van), meg semmi ilyesmi, csak jól helyezkedtem, kihasználtam a munkaerőpiac adta lehetőségeket.

Erre sokkal többen képesek lennének.Egyrészt nem értik a piacot, másrészt nem akarnak mozdulni.

2024. febr. 2. 08:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"hogyan kell kiszámolni egy valamekkora összegű hitel jelen és jövőértékét, az ehhez tartozó elvárt hozamokat és kamatokat. (Így pl. mindjárt világosabb lenne, hogy egy nominálisan másfélszeres visszafizetés a futamidő végén valójában tényleg csak néhány százalék reálkamatot jelent)"

Hogyan kell kiszámolni?

2024. febr. 2. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!