Mit szóltok ahhoz, hogy orbán megszavazta a szankciókat,amiről a fidesz szavazók elleneztek a Nemzeti konzultációban?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Figyelt kérdés
Megint átlettetek verve kedves fidesz szavazók,milyen érzés,hogy ennyire h*lyére vesz titeket mindig orbán?febr. 1. 17:03
21/32 anonim válasza:
Nem vett hülyére, fideszes vagyok es ukrajna támogatása helyes az oroszokkal szemben, ez van,ez a véleményem akkor is ha a mi hazánkosoknak nem tetszik.
22/32 anonim válasza:
A szokásos magyarázkodás fog menni, hogy:
Megint senki semmit sem értelmez jól, nem is úgy történt, nem érti senki sem, hogy a végén mi volt, de nem az történt, amí.
23/32 A kérdező kommentje:
21-es
És ha kivezényelnek véletlenül téged is az oroszok ellen akkor is ez lesz a véleményed vagy maradsz ugyan ilyen becari emberke? Mert a múltkor az nem tetszett hogy az ellenzék háborúba küldene 🤣🤣🤣 annyira féltetel hogy orbánt szavaztátok meg🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
febr. 1. 17:54
25/32 A kérdező kommentje:
orbán miért lenne nagybetű te szerencsecsomag? A nép rákfenéje!- miért kéne nagybetűvel írni?
febr. 1. 17:57
26/32 A kérdező kommentje:
De legyen ahogy akarod... Miért véded ennyire a Kolostormalacot? Azért mert félsz hogy kirúgnak a közmunkáról,mint azokat akik fidesz ellenes dolgot mernek hangoztatni?
febr. 1. 17:58
27/32 anonim válasza:
Mert a vezeték és a keresztneveket nagybetűvel írjuk akkor is ha nem szimpatikus az illető, ez van.
28/32 A kérdező kommentje:
Kolostormalac vagy Kolostor Malac? 🤣
febr. 1. 18:03
29/32 anonim válasza:
Na én nem elleneztem a szankciókat konzultációban, nem kell általánosítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!