Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dúró Dóra vagy Varnus Xavér a...

Dúró Dóra vagy Varnus Xavér a bűnös?

ma 10:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudom, nem voltam ott.
ma 10:55
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Varnusról már 20 évvel ezelőtt is nyílt titok volt, hogy kedveli az aberráltságokat. Ezt simán a nyilatkozataiból is le lehet szűrni. Most végre felszínre buggyant ez a dolog. Úgyhogy bárki is "kapja el", legyen az Dúró Dóra vagy akárki, remélem, hogy sikerrel jár.
ma 11:02
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Varánusz Xavér?
ma 11:17
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Var Ánusz. 🤣🤣🤣
ma 11:18
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Nincs bűntelen ember, csak rosszul átvizsgált bűnös😁
ma 11:20
 6/13 anonim ***** válasza:
47%

Nem tudom, nem vagyok bíró és nem ismerem a bizonyítékokat.

Én egyetlen dolgot nem értek: miért nem Daráló Dóra tett feljelentést Varánusz Xavérral szemben?

Miért fordítva történt?

Ha helytállóak azok az információk, amiket a parlamentben mond el, miért nem tesz feljelentést ő? Ezeket A BÍRÓSÁGON kellene elmondania, nem a Parlamentben.

ma 11:36
 7/13 anonim ***** válasza:
63%

Sajnos mindaddig lesznek ilyen kérdezők, amíg nem a saját gyermeküket, családtagjukat erőszakolják meg vagy rontják meg...

De egyébként nem haragszom emiatt senkire, mert a saját környezetemben is látom, hogy nagyjából a 35 év fölötti, családosok egyértelműen elítélik az ilyen Xavér, Lakatos Márk meg fideszes pedofilok ügyeit, addig a fiatalabbak tizen-huszonévesek kételkednek még. Éretlenség, tapasztalatlanság, meg hát eleve az új generációk már érzéketlenebbek, az utcán is elsétálnak egy infarktusos mellett, autóbalesetnél tovább mennek és így tovább...

ma 11:39
 8/13 kutyafule4 ***** válasza:
25%
Ganxsta Zolee tehet mindenről.
ma 11:42
 9/13 anonim ***** válasza:

7-es: "Sajnos mindaddig lesznek ilyen kérdezők, amíg nem a saját gyermeküket, családtagjukat erőszakolják meg vagy rontják meg..."

Kimondta ezt bíróság? BIZTOS, hogy ez történt? Csak kérdezem, nem ismerem az ügyet.

Ha ez történt, akkor Dúró Dórának igaza van. Ha nem ez történt, akkor meg nincs igaza.

ma 12:07
 10/13 anonim ***** válasza:

fiatalok között is egyre több a b.zeráns!

ma 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!