Mit szóltok Donáth Anna legújabb bakijához?
Figyelt kérdés
Az Origo kérdéseket szeretett volna feltenni neki, aztán rossz taxiba szállt be, ami nem érte jött. Mondjuk az is érdekes, hogy előtte az ATV-nek nyilatkozott, hiszen onnan jött ki. Az Origónak meg nem. Pedig lehet ugyanazokat kérdezték volna tőle.
2024. jan. 30. 13:50
21/33 anonim válasza:
Lőrinc meg rossz hajóra szállt úgy hallottam.
22/33 anonim válasza:
18# max arra jó, de szerintem büdös ott lent ( is).
23/33 anonim válasza:
Annyi baj legyen, hogy büdi...
24/33 A kérdező kommentje:
18-as, ha lány vagy, szívesen meg is tenné veled
2024. jan. 30. 16:02
25/33 anonim válasza:
24-es abból jó felnőtt film lenne
26/33 anonim válasza:
Látom a sok látens büszkén veri magát, hogy ők is szálltak már fel rosszra...és ezek akarnak egy országot irányítani, és megmondani másoknak, hogy mit tegyenek miközben maguk sem tudják hol vannak. A hazugságokat leleplező kérdések elől fejvesztve menekülő donátkacsa csak a jéghegy csúcsa. Igazából egy semmihez sem értő, megélhetési politikus, abból is a kártékonyabb fajta. Azzal jönni, hogy az origot ki mi fizeti, miközben a telex/444 soros alapítványokon keresztül kap fizut, és így véleményt tökéletesen tükrözi a ballib mentális durrdefektjét ami az agyukban zajlik.😌👌🏻
27/33 hájaaa válasza:
"origot ki mi fizeti, miközben a telex/444 soros alapítványokon keresztül kap fizut"
Pont az ilyen kijelentések miatt nem szabad origót, hírtv-t és társait olvasni, mert csak magadat járatod le ezekkel a hazugságokkal.
28/33 anonim válasza:
A 444.hu-n és a Magyar Narancs hetilapban résztulajdonos Media Development Investment Fund amerikai befektetési alap a Soros-hálózat rész.
Önmagad járatod le a hazudozásoddal.
29/33 hájaaa válasza:
Nem "rész"tulajdonos hanem támogató, ugyanúgy ahogy én is előfizetek a fizetős cikkekre...akkor az én érdekeim mentén haladnak, vagy az újságírók úgy írnak ahogy a saját erkölcsük diktálja? Mert rubeloldalon nem úgy írnak, és azért mert ott nem úgy írnak, nem jelenti azt h a másikoldalon mer ugyanezt csinálják.
30/33 anonim válasza:
Igen. Ezekből a "támogatásokból" működik. Mondjuk azért az sem ugyan az, hogy előfizetsz maganemberként, vagy szervezet "támogat". Nagyon erőlködsz, de értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!