A Momentumnál miért ilyen arrogáns és unszimpatikus vezetői köre van mint Cseh Katalin, Donáth Anna és Fekete Győr?
Számomra nagyon magyarellenes, nemzetellenes a politikájuk, mint a fideszé. Ők se képesek a jelenleg kormányzókkal együttműködni. Ha más vélemény van, akkor csönd mindenkinek is.
Soha nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de azt hiszem, hogy náluk az LMP, Mi Hazánk és még a DK is
jobb...
Egy Fideszes pökkhendi milliomos lekezelő magyarokat leköpő képviselőtől kB csak szimpatikusabbnak lehet lenni.
Annyi hogy a momentumnál egyértelműen kilóg a lóláb és egyértelmű, hogy Donát csak az 5 millás havi fizu miatt pánikol.
3: Okoskodni próbáló butáknak:
Az unszimpatikus vagy az antipatikus kifejezés használata helyes, esetleg egyformán mindkettőé?
Mindkettő helyes: unszimpatikus, antipatikus. Részletesen Grétsy László írt erről a témáról a következő cikkében:
Te beszéltél már velük f2f? Vagy így távolról mondod? Mert elég szánalmas, mit ne mondjak...
"Ők se képesek a jelenleg kormányzókkal együttműködni. Ha más vélemény van, akkor csönd mindenkinek is."
Mondjuk jogosan.
Ha én azt az álláspontot képviselném, hogy én szét akarom verni a fejedet, akkor te képes lennél kompromisszumot kötni velem, hogy minden második nap megverhetlek? MErt te ezt várod el ,hogy így viselkedjenek a fidesszel szemben.
A fidesszel GERINCES ember elvből nem hajlandó együttműködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!