Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Momentumnál miért ilyen...

A Momentumnál miért ilyen arrogáns és unszimpatikus vezetői köre van mint Cseh Katalin, Donáth Anna és Fekete Győr?

Figyelt kérdés
Miből gondolják, hogy ilyen unszimpatikus majmokkal kormányveltó erő lesznek?

jan. 17. 17:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem kell velük beszélni, hogy lásd a megnyilatkozásaikból, az alpári stílusukból és a mimikájukból a nettó rosszindulatot. Egyébként pedig atomerőmű naperőmű... XD Soha nem felejtem azzal a GYP-sel a riportot. Szóval ehhez a viselkedéssek még IQ sem társul.
jan. 17. 21:28
 12/17 anonim ***** válasza:
37%

"Nem kell velük beszélni, hogy lásd a megnyilatkozásaikból, az alpári stílusukból és a mimikájukból a nettó rosszindulatot."

Egyrészt, de f2f máshogy beszélnek, azért tudom, mert én Cseh Katalinnal találkoztam már pl.

Másrészt, a rosszindulat nem ugyanaz, mint az arrogancia, mert a rosszindulat egyáltalán nem látszik.

"Egyébként pedig atomerőmű naperőmű... XD Soha nem felejtem azzal a GYP-sel a riportot. Szóval ehhez a viselkedéssek még IQ sem társul."

Most erre kitérve, ezzel a kijelentéssel pont nem volt olyan hatalmas gond, mert működés szempontjából ráhúzható.

Ha kicsit utána olvasol, akkor a Nap működési elve az megfelel egy fúziós reaktor működési elvének és ilyen szempontból lehet annak hívni, de tényleg nem szerencsés.

Abban az interjúban ami nevetséges volt, hogy nem tudott valamit és ezért hazudott róla. A momentum programjában nagyon szépen forrás megjelöléssel lekövetkezőek, hogy hol milyen technológiákról beszéltek és ebben az esetben tényleg atomerőművekről volt szó. Bár mára már az is kiderült, hogy ez a mini atomerőmű elgondolás mégse annyira olcsó, mint eredetileg gondolták.

Szóval itt inkább a te IQ-dról derültek ki, nem túl pozitív dolgok. :)

jan. 18. 02:57
 13/17 anonim ***** válasza:
44%
A kommunista felmenőktől ezt a stílust látták, ezt tanultàk el. Nem lesz itt Momentum kormànyzás sosem szerencsère.
jan. 19. 16:46
 14/17 Blackfyre ***** válasza:
47%
13-as: Gondolom a kommunista felmenők miatt a fidesz is zavar.
jan. 19. 18:07
 15/17 anonim ***** válasza:
56%

Azt nem zavarja, mert a fideszben még vérbeli komcsik is vannak, nem ott a felmenőkig menni.

jan. 19. 18:24
 16/17 anonim válasza:
75%
Nekem volt már alkalmam face to face beszélgetni Annával és Katkával is, és többször is találkoztam velük, de számomra mindketten nagyon szimpatikusak, nyitottak és intelligensek voltak. Fekete-Győr András pedig már 2021 óta nem vezetője a Momentumnak, mondjuk ő tényleg nem is volt a legélesebb kés a fiókban. Szerintem a jelenlegi vezetés, de főleg a csajok nagyon jól bírják a savazást amit a kormány művel velük évek óta és nemzetellenesnek sem nevezném őket. Úgy gondolom, hogy a magyar ellenzékben ők a legreálisabbak és nekik vannak a legjobb elképzeléseik, de ugye egy kicsit mindig kritikusnak kell maradni mindennel szemben, hisz tökéletes rendszer nem létezik. Ha számodra a médiában jelenlétük arrogáns, akkor nézz rá a Fideszre vagy a Mi Hazánkra, esetleg az Mszp-re akik még mindig azt hiszik, hogy kormányt tudnak váltani az 1%-ukkal. Vagy esetleg ásd jobban bele magad a témába mielőtt elkezdesz majmozni és provokálni másokat.
febr. 3. 10:38
 17/17 anonim ***** válasza:
64%

Soha nem alpáriak a momentumosok.

Ez a "magyarellenesség"-en már csak röhögni lehet: konkétum semmi, érv semmi.

Bezzeg Orbán, aki a magyarellenes Ficót támogatta az őszi választásokon, na ő ugye milyen nagy hazafi?

febr. 3. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!