Miért vezet be nemi kvótát a Momentum? Miért nemek alapján akarják meghatározni a részvételt, miért nem tudás, hozzáértés alapján?
"Mert most ez a woke trend nyugaton, és ők mindent onnan másolnak."
Mert csak keletről szabad másolni mi?! Ottan van a nagy kánaán
Dugatlan/leszbikus/feminista vénlányoktól, meg a liberóéktól mást nem nagyon lehet várni.
A vicc az, amikor a liberó fiúcskák is hevesen bólogatnak arra, amikor a feministák kasztrálni akarják a férfiakat. Nem véletlenül libbant a libbant.
te is egy faluban élhetsz és világot nem láttál még, ennyi baromságot összehordani
Nem jogos követelés elvárni egy konkrét döntéstől, hogy minden problémát oldjon meg. Ha a Momentum döntése a nőkről szólt, nem számonkérhető, hogy miért nem segített a romákon és az LMBTQ-n.
"azt érzem torzításnak, amit a Momentum csinál"
Természetes, hogy torzításnak érzed, hiszen torzítás. Visszatorzítja a még torzabb állapotot egy olyan állapottá, ahol az eredeti helyzetnél inkább képesség alapján történik a kinevezés. A kérdés az, hogy miért részesítenéd előnyben a kiindulóhelyzetet, ahol a nők arra vannak buzdítva, hogy maradjanak távol a vezetői pozícióktól, mert ők nem tudnak ugyanolyan jó döntéseket hozni, mint a férfiak? Ez volna a tudás objektív értékelése?
Én ilyet nem írtam.
Én azt írtam, hogy nem kvóta kell. Nem azt kell nézni, hogy nő vagy férfi, hanem a tehetséget.
Csak egy példa. Az utolsó nő, akivel meglesz a 30% egy full alkalmatlan ember arra a pozícióra, de őt részesítik előnyben azért, hogy meglegyen a 30% egy olyan férfival szemben, aki 100x alkalmasabb. Csak azért, hogy meglegyen a kvóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!