A magyar emberek miért félnek annyira a paksi atomerőműtől? A hozzáértésük hiánya vagy politikai oka van?
A Paks 2-nél az orosz hitel szerintem minden épeszű embernél beindítja a vészféket. Maradjunk annyiban hogy soha bem fog elkészülni és még az unokáink is fizetni fogják.
A Paks 1-el szerintem nincs akkora gond, én dolgoztam is ott, sok háttérinfót tudok.
Én nem félek tőle. Csak ahogy intézik az nem tetszik.
Ha gebasz lesz, akkor nagy baj lesz, azért. Ami nem mondható el ugyanúgy egy szénerőműről.
Persze elvileg nagyon biztonságos és igyekeznek kizárni a kockázatokat, csak a gebaszok épp abból szoktak adódni, hogy nem lehet mindenre felkészülni.
Olyan ez, mint a repülés; lehet hogy az autó veszélyesebb, de mégis a repülőtől félnek jobban, mert ha ott történik baj, annak súlyosabb következményei vannak.
Általánosságban nem félnek a magyarok a paksi atomerőműtől.
Konkrétan a Paks 2-nél csak a hergelés megy és aki a politikai hergelésre kapható, az ettől IS elkezd rettegni. Ugyanígy megy a hergelés mindenben amit most csinálnak és a hivatásos rettegők meg rettegtetők azok akiknek hallani a hangját. Akkor is ha a kivándorlásról van szó, az egészségügyről vagy bármiről.
Meggondolatlanság volt, hiszen már egyre kevesebb atomerőművet építenek mert költséges, veszélyes és uránnal üzemeltetni pláne és nyakunkon a következő generációs nukleáris erőművek amik valószínűleg már fúziós erőművek lesznek.
Tehát mire Paks 2 hasznot (hiteltörlesztést) termelne már a cseréjét követelik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!