Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pedagógusok : Elégedettek...

Pedagógusok : Elégedettek vagytok az új megemelt béretekkel?

Figyelt kérdés
Ma jöttek ki a bérpapírok. Aki nem pedagógus az megkérem ne szavazzon

2024. jan. 29. 15:58
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
8%
Azoknak a tanároknak és csak azoknak! akik mikor koronavírus hisztéria volt megkülönböztették a gyerekeket és megpróbálták befolyásolni a szülőket is, hogy oltassanak egy fillért nem érdemelnének, csak azt hogy soha ne taníthassanak töbett. Ezek nem tanárok, hanem gyilkosságban együttműködő ostoba pribékek. És ezek is kértek szolidalitást a zsebük megtömése miatt , hogy menjenek az általuk megkülönböztetett, megszégyenített, lelki terrorban tartott gyerekek tüntetni értük.Gusztustalanok, sose fogjuk megbocsátani a gaztetteiteket.
2024. febr. 9. 17:04
 32/51 anonim ***** válasza:
96%

31, neked elmentek otthonról? Elgurult a gyógyszer? Menjél pszichiátriára. Te vagy a gusztustalan, hogy ilyen undorító propagandát terjesztesz.

Gondolom nem vagy tisztában azzal hogy mennyien haltak meg Covidban az oltások előtt és után…

2024. febr. 12. 12:34
 33/51 anonim ***** válasza:
85%
21, Feltételezem hogy ugyanaz a személy vagy mint a 31-es mert ugyanolyan buta stílusban élsz pont az ilyenek miatt egyébként örülök is hogy otthagytam a pályát, hisz úgyis könnyen helyettesíthető vagyok aztán már így is romokban az oktatás szóval az ilyen magadfajták megérdemlik hogy még az unokáik is gyárakban dolgozzanak
2024. febr. 12. 12:35
 34/51 anonim ***** válasza:
0%
32 Az oltások miatt emelkedett a halálozási szám, igen, pontosan látható volt. És hányan haltak meg az oltás miatt azóta is vérrögképződésben hirtelen szívhalálban, autoimmun betegségben, lettek örökre meddők? Arról ugye hallgatunk,de van erről is külföldön felmérés, meg rengeteg beszámoló. Ehhez asszisztáltak a tanárok is gyerekeket erőszakolva,kényszerítve mikor rájuk 0,001%ban volt veszélyes a betegség. A kórházban meg a szándékos késői ellátatlanság miatt halltak meg ,és a szándékos gyógyszer megtagadás miatt ,halálgép lélegeztető miatt,meg lehet nézni mennyivel esett vissza az antibiotikum felhasználás mikor kiadták a parancsot, hogy tilos antibiotikumot felírni, amivel megmenthetők lettek volna a betegek. Szóval tanárok leszerepeltek ostoba parancskövető droidok és az orvosok is mindketten egy nulla pribék agyatlan erkölcstelen emberek egy mesterségesen előállított (bizonyítottan) vírus-oltás holokauszt aktív résztvevői vagytok tisztelet a kivételnek, akik ellenáltak,de azoknak viszont nagy tisztelet, mert vannak igaz emberek! És ha nem tetszik az igazság, és fáj akkor ez van, de ki kell mondani is ki is fogják mondani, ahogy a háborús bűnök se évülnek el.
2024. febr. 12. 16:19
 35/51 anonim ***** válasza:
96%

Ellenben veled a falu végi kiskocsma helyetti pletykák helyett megnéztem a statisztikákat, és az alapján megállapítottam hogy az oltások után rohamosan csökkenni kezdett a halálozások aránya. Tessék:

[link]

Azt meg, hogy hogy állapítottad meg hogy valaki ‘örökre meddő lett’ a covid oltás után, amikor manapság egy szros endometriózist is csak 5-10 vizsgálat után fedeznek fel, arról fogalmam sincs. De az írásod alapján világhírességű kutatónak tűnsz

2024. febr. 12. 16:41
 36/51 anonim ***** válasza:
0%
Cenzurázott hamis adatokall teli a padlás, már bebuktatok ezerszer,soha nem lesz bocsánat nem felejtjük orvos- tanár- média gyilkosságait.Megkaptátok a baksist érte költsétek orvosra.
2024. febr. 12. 17:28
 37/51 anonim ***** válasza:
60%
Júj
2024. febr. 12. 17:51
 38/51 anonim ***** válasza:
Kérdező! Álomvilágában élsz ezzel és nem látsz az orrodnál tovább. Igenis ebből ugyanolyan probléma lesz.
2024. febr. 12. 22:14
 39/51 anonim ***** válasza:
60%

A kérdező csak értékelte a statisztikákat:

Akik 1855-ben az első kötelező védőoltásokat kapták, már senki sem él.

Már azoknak közül is sokan meghaltak, akik az első szabin cseppeket kapták 1954-ben.

Ha van valami statisztika, akkor abból sok mindent ki lehet olvasni. Nem lesz minden helytálló. Nem véletlenül vannak szigorú eljárások a statisztikák kiértékelésére. (Ennek ellenére gyakran találok 10-20 fős mintán komolynak tűnő statisztikai kiértékelést)

2024. febr. 13. 06:14
 40/51 anonim ***** válasza:
60%

11-es válaszoló, te normális vagy? Végigolvastad amit írtál?

Komolyan kérdezem, minden fidesz párti ember idióta? (Igen az.)

El vannak egyesek tévedve. Az a bizonyos 30%-os béremelés, rohadtul nem arról szól, hogy minden tanár megkapja a 30%ot plusszba. Egyáltalán nem! Tulajdonképpen szépen "szétosztják" a tanárok között, akik fiatalok és most kezdték a pályát, azok többet kapnak, hogy menjenek csak a mézesmadzag után, mivel tanárhiány van. Akik pedig közelebb vannak a nyugdíjhoz, azok meg lósz**rt se kapnak belőle.

Édesanyám tanár, 25 éve tanít, és 4 év múlva megy nyugdíjba, kb. 20 ezer forintos béremelést kapott. Belefáradt már az egészbe, 3 gyereket kellett felnevelnie egy tanári fizetésből (tudom, egyéni probléma), és sose volt megbecsülve, se a szülők, se a munkatársai által, pedig ő pontosan az az ember, aki szívét lelkét beletett a gyermekek tanításába. Lehet megkövezni, hogy "jaj csak azért mert az anyád.." és igen, pontosan azért tudom, hogy milyen valójában a tanárok helyzete, mert nekem legalább van valami közöm hozzá, és lesz is.

Nem értem az embereknek miért jó az, hogy minden tanárt egy kalap alá vesznek!?

2024. febr. 14. 18:49
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!