Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az újbaloldalnak mikor lesz...

Az újbaloldalnak mikor lesz már pártprogramja?

Figyelt kérdés
Valamit illene letenni az asztalra most már.

ma 14:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Jelenleg ennyi: "Folytatjuk", mármint az 0rbán rezsim leváltását.
ma 14:31
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Annak a max. 10%-nak, ami DK meg viccpárt nagyrészt, felesleges, tudjuk, hogy alkalmatlanok. A két nemzeti pártnak van, ez a lényeg - Tisza, MH. Főleg az, hogy szeretik az országot.
ma 14:49
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

Fidesznek 2014 óta az a programja, hogy "folytatjuk"

Folytatjuk az intézményes korrupció kiépítését, meg a pedofília terjesztését a gyermekotthonokban.

ma 14:58
 4/8 anonim ***** válasza:
A Tiszának? Soha, programmal nem lehet megnyerni a csőcseléket.
ma 15:38
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Nem is tudtam, hogy van új baloldal
ma 16:09
 6/8 A kérdező kommentje:

"Nem is tudtam, hogy van új baloldal"

Akkor nem vagy túl tájékozott a magyar politikában. Tisza Párt a neve az új baloldalnak.

ma 16:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem tűnik baloldalinak. Inkább középnek. Se nem igazán bal, se nem igazán jobb.
ma 16:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk biztosan tudni nem lehet, hogy milyen oldali, mert nemhogy programjuk, de még terveik vagy elképzeléseik sincsenek. Csak abból lehet sejteni, hogy baloldal, hogy a teljes baloldali média azonnal beállt mögéjük.
ma 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!