Hogy lesz valakiből köztársasági elnök? Ha valaki 10 évesen eldönti, hogy Ő köztársasági elnök szeretne lenni, akkor merre és hogyan induljon el? Milyen követelményei vannak?
Ha Én az akarnék lenni, hova kéne jelentkeznem? Milyen végzettséget igényel? Például Novák Katalin milyen pályán indult el, mi volt a ranglétrá amit meg kell mászni, hogy eljussunk odáig, hogy szavazzanak Rólunk?
Oké, hogy 35 éves magyar állampolgár kell hogy legyek, de utána? Bemegyek a munkaügyire és mondom, hogy szoszi van és meg szeretném pályázni a köztársasági elnöki tisztséget?
"Bemegyek a munkaügyire és mondom, hogy szoszi van..."😆😆
Ritka nagy kretén vagy te azt meg kell hagyni... 😁😆
Azt hiszem, ezt egyszer egy kisfiú megkérdezte még annakidején Göncz Árpádtól a Három kívánság c. műsorban.
A teljes válaszra már nem emlékszem, de az megragadt bennem belőle, hogy a történelmet jól kell tudni hozzá. Mármint a tantárgyat.
U.I.: amúgy én is sokszor elgondolkodom sok mai hivatással kapcsolatban, hogy ehhez vajon milyen iskolát kellett kijárni?
Az utolsó válaszolónak köszönöm szépen, a többi meg... Viccesek vagytok, tapsoljátok meg Magatok. Standup fellépésben nem gondolkoztok?
Ha nem tudtok válaszolni egy kérdésre értelmesen, akkor miért teszitek? Oké, lehet viccesre is venni a figurát, de akkor LEGALÁBB egy Adam Sandler szintet üssünk meg, de mindegy. Én voltam hülye, hogy fel mertem tenni egy kérdést.
Igen... tényleg kretén vagyok. Akkora egy kretén vagyok... Köszönöm.
Számotokra lehet magától értetődő a köztársasági elnökséghez vezető út, és csak viccelni tudtok az olyanokon akik nem tudják. Megtisztelő...
Mindegy... Engedjük el! Sajnálom, hogy nem vagyok ennyire magasan kvalifikált a magyar politikában és tisztségekben, mint Ti, akik nyilván tudják erre a választ, nem csak "vicceskedve" okoskodtok a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!