A köztársasági elnök azért nincs felsorolva a kormány tagjai között, mert attól független?
Itt egy lista a kormány tagjairól, ami a miniszterelnökkel indul, és a pénzügyminiszterrel zárul:
De a köztársasági elnök nincs a listán.
Azért nincs felsorolva, mert őnekik is "ciki" lett, hogy a legfőbb méltóság személyét egy mosolygós tollá sikerült degradálni.
Az égadta világon semmi funkciója sincs Novák Katalinnak, azt leszámitva, hogy aláirja, amit a főnöke épp elétól.
Köszönöm, hogy le lettem pontozva, borzalmas kérdést tettem fel, sajnálom mindenkitől aki olvasta és lepontozta. Hű szolgátok leszek a túlvilágon bölcs Uraim!
Az Én ku*va anyámat, hogy megkérdeztem valamit...
Egy köztársasági elnökről szóló kérdés alá miért ne illene egy kérdés magáról a köztársasági elnökké válásról?
És miért is nevetséges a kérdés? Lehet Neked egyértelmű, hogy hogyan lesz valakiből köztársasági elnök, milyen életút vezet ehhez, de Én megvallom, ostoba vagyok, nem tudom, de a kérdés kapcsán kíváncsi lettem. Nem akartam plusz egy kérdéssel szemetelni az oldalt, ha amúgy egy meglévő kérdés tematikájába belepasszol. De még egyszer bocsánat, hogy ilyen tróger voltam!
Ahogy irtak,a koztarasagi elnokot a Parlament valasztja. Nyilvan a valasztaskor azt fogja megszavazni a Parlament akit az aktualisan a kormanytobbseg tamogat.
Az hogy ki lehet koztarsagi elnok arra a googlen talalsz valaszt. Alap hogy magyar allampolgar.
Köztársasági elnökké megválasztható minden magyar állampolgár, aki a választás napjáig a 35. életévét betöltötte. Köztársasági elnököt az országgyűlési képviselők egyötödének támogatásával lehet jelölni.
Nyilvan valamit tenni kell elotte, mert Gipsz Jakab targoncast nem fogja jelolni senki..
Áder se volt tagja a fidesznek mi?
Akkora kamu egy .....T tették oda szégyen már ez az ország!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!