Egy "noname" fideszes lesz a budapesti főpolgármester, vagy Vitézy Dávid?
Vitézy csak akkor jelenti be az indulását, ha már megvan a FIDESZ-nek egy jelöltje, aki nem Vitézy.
4.2019 ben is alulmérték Karácsonyt és mindenki biztosra vette hogy Tarlós győz.
Országos szinten 47% a Fidesz támogatottsága.
Március 15. Mandiner cikk:A fővárosban is a Fidesz a legerősebb párt,a biztos szavazók körött 30% támogatottsággal.
Azért 30% nem valami bíztató és a Mandinert nem igen lehet Fidesz ellenesnek ítélni.
#36 felőlem lehet Putyin rokonságaban is, akkor is rá szavazok, mert a legjobb, legalkalmasabb jelölt.
Üdv, egy liberális szavazó
#40 éppen hogy nem.
Ellenszenves politikus nekem, ahogy Orbán is, ezzel akartam csak érvelni mennyire nem érdekel kinek a rokona.
Az egyén érdekel, és a srácnak követem a munkásságát, írásait több mint 10 éve és jelenleg a legalkalmasabb ember város vezetésére és látni akarom mit fog alkotni.
Kari Geriből és csapatából elég volt. Kész agyrém amit műveltek/ nem műveletek ezzel a szép várossal. Fizetést felvették legalább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!