Jól érzem, hogy egyedül a fideszeseket zavarja Karácsony Gergely személye?
Figyelt kérdés
Szerintem rengeteg új kezdeményezés, felújítás történik a városban, ami ugyanúgy Tarlós idején is megkezdődhetett volna. De ugye tudjuk, Karácsony "alkalmatlan..2021. aug. 22. 10:05
2/32 anonim válasza:
A fideszeseket mindenki zavarja, aki nem fideszes.
3/32 anonim válasza:
Mint autót használó nem Fideszes, engem is zavar.
Kreténségeket csinál.
4/32 anonim válasza:
Amúgy nem azért de olyan jó hogyha valaki mondjuk nincs megelégedve az egyik ellenzékivel akkor autómatikusan kormány párti
Vagy igazából bármiről van szó.
Ha valaki akarja az oltást az fideszes lesz egyből pl
Annyira hülyeség ez.
5/32 anonim válasza:
Nem.
"A VÁLASZADÓK 57 SZÁZALÉKA KEDVEZŐTLEN ÁLLÁSPONTON VAN A PÁRBESZÉD POLITIKUSÁRÓL"
Ez nagyobb mint a Fidesz tábor.
6/32 anonim válasza:
Nem,nagyon nem érzed jól.
Annyira kretén,idióta már néha,hogy már a balosokat is kiakasztja.
7/32 A kérdező kommentje:
Viszont sajnos az origo sem egy hiteles hirportal :( Nekem mint autot nem hasznalonak, sok problemam nincsenek. Lanchidat Tarlos isb elujithatta volna, nem tette. Blaharol pedig tudjuk, hogy mekkora egy lepratelep volt eddig. Tavaly pedig direkt lejaratas folyt Karacsony ellen, amikor az idosek otthonaban hulltak a betegek.
2021. aug. 22. 10:20
8/32 anonim válasza:
Ja, ha te előre eldöntötted, hogy homokba dugod a fejed, és azt hiszed, mindenki azt gondolja, amit te, akkor nem sok értelme volt a kérdésnek.
10/32 anonim válasza:
Azzal kampányolt, hogy stadion-stop lesz, és Tarlós elszámoltatás.
Egyik sem valósult meg, sőt, Tarlós ďíszpolgár lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!