Jól érzem, hogy egyedül a fideszeseket zavarja Karácsony Gergely személye?
"-Életében nem ült még tömegközlekedésen, de szerinte az sz@r"
Ilyen ember nincs, maximum a felső tízezer tagjai közül, akiket csecsemő koruk óta sofőrös autó visz ide-oda.
A helyi,helyközi tömegközlekedés sz_r.Csúcsidőben heringparti van, nyáron melegek a járművek, télen hidegek és sok rajta az igénytelen ,"szagos" ember is.
Magyarországon az emberek 98 százaléka diákkorában tömegközlekedést használ.
Én is így tettem, de amint tudtam vettem autót, mert azalatt a tízenX év alatt baromira megutáltam a tömegverekedést.
Ez a tömegközlekedés annak való, aki idős,diák, valamilyen oknál fogva nem lehet jogsija, nincs pénze autóra.
Ez nekik lett kitalálva.
Dehogy jó. Voltál már más európai városokban. Frankfurtban legalább 20 metro vonal van, es fele akkor sincs mint Budapest, ahol 4 van.
A belvárosban valóban nem rossz a tömegközlekedés, már úgy értve, hogy ott egész jó az összeköttetés, a mocsokról és az "utazóközönségről" inkább ne beszéljünk.
Viszont agglomerációból vagy a külső kerületekben pocsék. Pl. Dunakesziről Óbuda tömegközlekedéssel majdnem 1 óra, mert többször át kell szállni. Pedig kilométerben nem sok. Kocsival ez 15 perc. Ehhez jön, hogy 10 ezer a bkv-bérlet és akkor csak azt vetted meg... Nincs tapasztalatom a külső kerületekről, de hallom, hogy máshol ott is hasonló. Persze, hogy kocsival megy az ember.
Tarlós alatt is ez volt, de Karácsony aztán végképp nem fogja tudni ezt megoldani.
Jó lenne, ha az agglomerációt nem vennéd bele a budapesti közlekedésbe. A MÁV hibája, hogy az elővárosi közlekedés kaki, és minden vonalon van valami borulás szinte minden nap. A HÉV-ek ezzel szemben szinte mindig jól járnak.
Dunakeszin semmilyen BKK által üzemeltetett járat nincsen, így értelmetlen a felvetés is.
Itt nem arról van szó, hogy milyen király a Békásmegyer-Havanna lakótelep összeköttetés, mert nyilván nem az, hanem arról, hogy a belvárosban minden esetben gyorsabb a tömegközlekedés, illetve a külső kerület - belváros viszonylatban pedig minimum versenyképes, de inkább gyorsabb a tömegközlekedés.
A másik, hogy mindenki úgy állítja be, hogy a bkv-n csak és kizárólag csövesek utaznak :D
Hát nem tudom, elég régóta bkv-zok napi szinten, de ha járatonként van 1 kétes személy, akkor sokat mondtam. Persze nem mindegy, hogy a 28-as villamoson utazol este 11-kor, vagy éppen az 5-ös buszon Pasarét felé. Metrón szinte alig látni, busz villamos pedig elvétve..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!