Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy "noname" fideszes lesz a...

Egy "noname" fideszes lesz a budapesti főpolgármester, vagy Vitézy Dávid?

Figyelt kérdés
jan. 29. 11:12
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
43%

Akkor a közlekedési vállalthoz kell menni dolgozni, ha ahhoz ért. Egy város vezetésének csak egy kicsi -bár fontos- része a tömegközlekedés.

Ennyi erőből lehetne egy kőműves a főpolgármester, mert ő meg a házakhoz ért, és jó sokat épített.

Vagy egy orvos, mert ő meg az emberekhez ért, stb.

jan. 29. 13:26
 22/56 A kérdező kommentje:

Hát a közlekedési infrastruktúra am-block hatalmas rész egy városban.

Másrészt lehet, hogy TE alkalmasabbnak látod Karácsonyt, de a többség minden jel szerint nem.

jan. 29. 13:40
 23/56 anonim ***** válasza:
58%
#21 Ha csak a tömegközlekedéshez ért, akkor is eggyel több dologhoz ért, mint karigeri.
jan. 29. 13:53
 24/56 anonim ***** válasza:
45%

"Másrészt lehet, hogy TE alkalmasabbnak látod Karácsonyt, de a többség minden jel szerint nem."

A többség pont hogy Karácsonyt tartja alkalmasabbank, nem a fidesz-csicska orbán unokatesó Vitézy-t.

jan. 29. 14:21
 25/56 anonim ***** válasza:
15%

"Közlekedéspolitikáért felelős államtitkárként folytatja Vitézy Dávid az újonnan felálló Technológiai és Ipari Minisztériumban - derült ki Palkovics László gazdasági bizottság előtti meghallgatásán"

Munkahelyeket talál ki a semmirekellőknek a kormány.

Nagy szakértelem, mondhatom.

Nagy segítség ez a magyar családoknak!

jan. 29. 14:25
 26/56 A kérdező kommentje:
Te így gondolod, de a többség habzó szájjal szidja Karácsonyt.
jan. 29. 14:35
 27/56 anonim ***** válasza:
73%

De mikor érted meg, hogy nincs olyan, hogy többség és ezt csak a média hiteti el veled? De ugyan ez van a másik oldalon, hogy Karácsonyt mindenki szereti, mert ez nem igaz és ha lenne egy valódi független és ismert jelölt, akkor mindenki rá szavazna.

De jelen állapotban Karácsony fog nyerni, mert Budapest ellenzéki, ellenzéki pedig elvből nem szavaz fideszesre, mint ahogy természetesen ez fordítva is igaz.

Ez már kicsit személyeskedés, de én a belvárosban lakok, szerinted nekem rossz az, hogy Karácsony bicikliutakat épít, parkolókat vesz el és pl elzárja a lánchidat az autósok elől?:D

Nyílván sajnálom a külkerületben élőket, mert pl oda én is kocsival járok, mivel tömegközlekedéssel van ahova 40-50 perccel több idő lenne eljutni. De ettől még az agglomeráció okoz gondot és ettől még egy értelmes város eltávolodik a kocsiktól, MERT NEM KÉPES BUDAPEST ELLÁTNI ENNYIT.

Persze ettől meg lehet sok más miatt utálni Karácsonyt, de ezt csak a propaganda média fújta fel, nekünk itt élőknek Karácsony döntései nagyon jók voltak.

jan. 30. 19:34
 28/56 A kérdező kommentje:

Szerintem egyfelől bár ellenzéki lenne Budapest, de annyira nem az, másfelől nem fognak elmenni szavazni.

Én olyan tágabb értelemben vett belvárosban lakom, konkrétan most akarok autót, de simán el tudnám képzelni, hogy tőlem 5 percnyire lakjon egy parkolóházban, ha lennének ilyenek, vagy ha sikerülne kiköltöznöm, akkor P+R-ig járjak vele, vagy vonat+bicaj kombóval járjak.

Alapvetően az autók kiszorítása sajnos kell. Ha nem is foglalkozunk a környezetvédelemmel, egyszerűen nem fér el ennyi. Fizikailag nem. Sem parkolni, se haladni, nem fér. Lehetnének 10 sávos utak, nem lenne elegendő.

Amúgy én nem autóellenes vagyok - szeretnék is -, hanem az ésszerűbb autóhasználat pártján állok, vagyis a gyaloglást (és igen, 1-2-3 km-t le lehet gyalogolni), a kerékpárt, tömegközlekedést, autót ésszerű helyen használni és lehetőleg kombinálni.

Sokan viszont vér-autósok és őket kikészítik Karácsony intézkedései.

jan. 30. 19:46
 29/56 anonim ***** válasza:

Kubatov nyilatkozta, az inforádióban, hogy március végén lesz meg a FIDESZ jelöltje.

Szerintem, ha indul Vitézy és van FIDESZ-es jelölt, akkor nyer Geri, esetleg ha nem jelölne senkit a FIDESZ, akkor nyerne Vitézy, legalábbis asszem a Závecz felméréséből ez jött le.

febr. 1. 12:20
 30/56 anonim ***** válasza:

A Fidesz már Vitézy mellett tette le a voksát, de várnak ennek a bejelentésével Márciusig.

Közel 100 közvéleménykutatást végeztek az elmúlt 6 hónapban, szinte mindenkire rákérdeztek, de Vitézy lenne a legesélyesebb.

Ez egy pici csavar a történetben, hogy nem direktben indítják, így kicsit még jobbak az esélyei.

febr. 1. 12:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!