Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A bazilikát meggyalázó fekete...

A bazilikát meggyalázó fekete diák egy újabb bizonyíték a Debreceni fidesz egyetem "magas" színvonalára?

Figyelt kérdés

Először egy tömeggyilkos háborús bűnöst neveznek ki díszpolgárukká tisztán talpnyalásból, most pedig az évtezedek óta szimplán nyereségvágyból történő harmadikvilágbeli diákok képzésének gyümölcse is beérett:

[link]

2024. jan. 24. 01:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
72%
Es voltal a debreceni egyetemen is, hogy igy ismered, mennyi drogos fekaval van teli? En itt tanulok, es meg nem talalkoztam olyannal... de feher bunko tajparaszt mucsaiakkal annal inkabb, akik a zebranal is inkabb majdnem elb.sztak es a boltban felloknek, elnezest se kerve. Azok, akik aramlanak fel a kornyezo szakadt kelet-magyarorszagi telwpulesekrol debbe...
2024. jan. 25. 00:37
 22/25 A kérdező kommentje:
21# Egyetértek veled debreceni tajp@rasztokkal kapcsolatban, de az egy másik témakör. És igen, egyetemista fekákkal is tele van a város, egy részük még télen is papucsban jár mezitláb annyira követik civilizációt.
2024. jan. 25. 11:05
 23/25 anonim ***** válasza:
32%
Az senkinek nem tűnik fel, hogy video is van róla és az oltáron álló fickó fehér?
2024. jan. 25. 16:09
 24/25 A kérdező kommentje:
23# nem, mivel nem fehér.
2024. jan. 25. 16:49
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Láttam, de az nem fehér.
2024. jan. 25. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!