Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A bazilikát meggyalázó fekete...

A bazilikát meggyalázó fekete diák egy újabb bizonyíték a Debreceni fidesz egyetem "magas" színvonalára?

Figyelt kérdés

Először egy tömeggyilkos háborús bűnöst neveznek ki díszpolgárukká tisztán talpnyalásból, most pedig az évtezedek óta szimplán nyereségvágyból történő harmadikvilágbeli diákok képzésének gyümölcse is beérett:

[link]

2024. jan. 24. 01:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindíg is így cvolt, csak régebben a testvéri szocializmust építő országokból jöttek a diálok.

Pl. volt itt egy Naji Awad és a testvére Zuhair Awad nevű palesztin (vagy jordán?) srác, akik orvosi egyetemre érkeztek, aztán (köztörvényes) valutázók és besúgók lettek, végül az egyiket felrobbantották, a másik meg megkapta az orbánistáktól a Párizsi Udvart hogy luxusszállót csináljon belőle. Még ki is tüntették.

2024. jan. 24. 11:30
 12/25 anonim ***** válasza:
84%
#3 vagyok, szinten a Debreceni Egyetem hallgatoja es el kell, hogy aruljam neked, ez mar tobb evtizede igy van itt... az egyetemnek es a varosnak hatalmas bevetel, hogy kuldolfi hallgatok vannak. Egy kulfoldi medikus 2x annyit fizet, mint a magyar (illetve amennyit a magyar utan kapnak az allamtol).
2024. jan. 24. 12:21
 13/25 anonim ***** válasza:
76%
Kár, hogy ki van takarva a videó, szívesen megnézném mekkora neki 35/f
2024. jan. 24. 12:31
 14/25 anonim ***** válasza:
61%
Remélem az előzetesben megjáratták rajta a gumibotot rendesen.
2024. jan. 24. 12:36
 15/25 A kérdező kommentje:
12# nem véletlenül mutyizza el a debreceni fideszes városvezetés az egyetem környéki ingatlanokat a saját cégeinek és építenek rájuk luxus migráns szállókat állami támogatásból.
2024. jan. 24. 12:41
 16/25 anonim ***** válasza:
75%

Ez ebben a formában sima konteo.

Az ELTE, SOTE, JATE, JPTE, stb. ugyanebben a cipőben jár.

2024. jan. 24. 13:18
 17/25 A kérdező kommentje:
16# nem konteo: [link]
2024. jan. 24. 13:23
 18/25 anonim ***** válasza:
33%
Nem csak a fideSS, a helyiek is benne vannak, aki teheti... ha lenne itt ingatlanom, en is csinalnam az ingatlanbizniszt. :)) Itt a nagyerdon a sok helyi jogasz es orvos dr birtkololja a legtobb lakast, de gyakorlatilag 90%ban kulfoldi hallgatok laknak bennuk, tobb szaz ezer ft-okert. Meg nehany magyar, mint en, es a maradek 1-2% nyugger.
2024. jan. 24. 17:48
 19/25 anonim ***** válasza:
80%

A kérdező lelki rokkant.

Minden egyetem így működik, fenn kell tartani valamiből.

Az, hogy a DE diákja vagy nem, az a világon nem jelet semmit!

Orbán pl. Oxfordon rontotta a levegőt, erről Oxford nem tehetett - Soros György fizette a taníttatását...

2024. jan. 24. 22:55
 20/25 A kérdező kommentje:
19# voltam Oxforban, közel nem volt ennyi fekete mint a debreceni egyetemen, és akik voltak se drogosok lehettek.
2024. jan. 25. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!