Mi a bizonyíték arra,hogy a Mi Hazánk a Fidesz pártja?Minden liberális oldalon ez a mantra megy.
Mit vársz a liberálisoktól annyi eszük nincs mint egy borsónak:
Szerintem ez olyan szintű hazugság,mint amikor a fideszesek azt hazudták,hogy az összes balos párt Gyurcsányhoz tartozik.
Én szoktam olvasni kuruc.info-t és néha a Magyar Jelent is(ezek a portálok Mi Hazánk-közeliek,a kuruc.info-t Mi hazánkos politikusok is írják) és nekem nem az jön le,hogy dicsérnék a kormányt,sőt,még finoman fogalmaztam.
Ez göbbelsi propaganda. Annyiszor elismételték, hogy már minden liberális benyeli. Holott nemcsak semmiféle bizonyíték nem volt erre, de még az is látható, hogy egy csomó kardinális kérdésben sokkal többször térnek el a kormánytól mint pl a DK (koronahisztéria, cionizmus stb). Illetve a parlament.hu-n azt is meg lehet nézni melyik képviselő hányszor szavazott együtt hányszor nem. Alig volt olyan amikor együtt szavaztak volna a fidesszel.
De egy liberális szavazót ezek nyilván nem érdeklik. Csak bégeti ugyanazt, amit göbbelsi módon ezerszer elmondtak neki.
"Szerintem ez olyan szintű hazugság,mint amikor a fideszesek azt hazudták,hogy az összes balos párt Gyurcsányhoz tartozik."
A hazugságot most te gyártod.
Nagyon nem ugyanaz egy kormánytól teljesen független pártról állandóan hazudni, hogy az a fidesz pártja, mint olyanokról állítani, hogy "az összes gyurcsányhoz tartozik" akik konkrétan közös pártlistán indították a jelöltjeiket a dk-val és ezen közös pártlistán ott sorakoztak a saját jelöltjeik gyurcsány előtt és mögött.
Az első az hazugság, ez utóbbi meg ténymegállapítás az alapján ami már megtörtént.
Az "hazaszerető" alatt gondolom az amerikai hazára gondoltál.
"őket is ledarálná a Fidesz propagandagépezete csakúgy,mint a Jobbikot."
Kamu.
A Mi Hazánk erős mint a bivaly, a Jobbik meg gyönge volt mint a harmat.
5-ös
Nem hinném, hogy Feri lenne a főnök. A DK-ban biztosan az. Szerintem nem volt érdeke, hogy a feleségét legyőzve, Márki-Zay legyen a közös miniszterelnök-jelölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!