Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a bizonyíték arra,hogy a...

Mi a bizonyíték arra,hogy a Mi Hazánk a Fidesz pártja?Minden liberális oldalon ez a mantra megy.

Figyelt kérdés
Engem inkább a régi Jobbikra emlékeztetnek,csak egy kicsit finomított változatban.A fideszes Kövér László 5 millió Ft-ra büntette Novák Elődöt,Toroczkai éles vitát vívott Orbánnal,ahol Viktor a végén eléggé idegesnek tűnt.Nekem ebből nem úgy tűnik,hogy a Fideszhez tartoznának.Szerintem ha a Mi Hazánk a legnagyobb kihívója lenne Orbánnak,őket is ledarálná a Fidesz propagandagépezete csakúgy,mint a Jobbikot.

2023. nov. 22. 23:04
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
44%
Sokszor elismétlik, így akarják beleverni az emberek fejébe. Hozzátesznek néhány hazugságot is, mint például hogy az MHM sosem kritizálja a Fideszt és mindig mindent megszavaz amit ők. Egyik sem igaz, de a libtard abban hisz, amiben hinni akar és hálás a neki tetsző hazugságokért.
2023. nov. 22. 23:09
 2/27 anonim ***** válasza:
53%

Mit vársz a liberálisoktól annyi eszük nincs mint egy borsónak:

https://www.youtube.com/watch?v=DyZZIMwv9xY

2023. nov. 22. 23:19
 3/27 A kérdező kommentje:

Szerintem ez olyan szintű hazugság,mint amikor a fideszesek azt hazudták,hogy az összes balos párt Gyurcsányhoz tartozik.

Én szoktam olvasni kuruc.info-t és néha a Magyar Jelent is(ezek a portálok Mi Hazánk-közeliek,a kuruc.info-t Mi hazánkos politikusok is írják) és nekem nem az jön le,hogy dicsérnék a kormányt,sőt,még finoman fogalmaztam.

2023. nov. 22. 23:20
 4/27 anonim ***** válasza:
56%

Ez göbbelsi propaganda. Annyiszor elismételték, hogy már minden liberális benyeli. Holott nemcsak semmiféle bizonyíték nem volt erre, de még az is látható, hogy egy csomó kardinális kérdésben sokkal többször térnek el a kormánytól mint pl a DK (koronahisztéria, cionizmus stb). Illetve a parlament.hu-n azt is meg lehet nézni melyik képviselő hányszor szavazott együtt hányszor nem. Alig volt olyan amikor együtt szavaztak volna a fidesszel.

De egy liberális szavazót ezek nyilván nem érdeklik. Csak bégeti ugyanazt, amit göbbelsi módon ezerszer elmondtak neki.

2023. nov. 22. 23:22
 5/27 anonim ***** válasza:
21%

"Szerintem ez olyan szintű hazugság,mint amikor a fideszesek azt hazudták,hogy az összes balos párt Gyurcsányhoz tartozik."

A hazugságot most te gyártod.

Nagyon nem ugyanaz egy kormánytól teljesen független pártról állandóan hazudni, hogy az a fidesz pártja, mint olyanokról állítani, hogy "az összes gyurcsányhoz tartozik" akik konkrétan közös pártlistán indították a jelöltjeiket a dk-val és ezen közös pártlistán ott sorakoztak a saját jelöltjeik gyurcsány előtt és mögött.

Az első az hazugság, ez utóbbi meg ténymegállapítás az alapján ami már megtörtént.

2023. nov. 22. 23:49
 6/27 anonim ***** válasza:
52%
Én hazaszerető ember vagyok, tehát fideszes szóhasználat szerint liberális. Úgy gondolom, hogy ezek a dilinyósok elsősorban a pszichopata orosz elnöknek dolgoznak, mivel a háború kitörése óta az egykori liberálisok a civilizált világ vezetőit szolgálják. Az egyetlen hasznuk, hogy elvesznek 4-5% szavazatot utóbbi társaságtól.
2023. nov. 22. 23:55
 7/27 anonim ***** válasza:
38%

Az "hazaszerető" alatt gondolom az amerikai hazára gondoltál.

2023. nov. 23. 00:03
 8/27 anonim ***** válasza:
70%
Negatív.
2023. nov. 23. 01:12
 9/27 anonim ***** válasza:
16%

"őket is ledarálná a Fidesz propagandagépezete csakúgy,mint a Jobbikot."

Kamu.

A Mi Hazánk erős mint a bivaly, a Jobbik meg gyönge volt mint a harmat.

2023. nov. 23. 01:14
 10/27 A kérdező kommentje:

5-ös

Nem hinném, hogy Feri lenne a főnök. A DK-ban biztosan az. Szerintem nem volt érdeke, hogy a feleségét legyőzve, Márki-Zay legyen a közös miniszterelnök-jelölt.

2023. nov. 23. 01:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!