Liberálisok ti szoktatok meztelenül mutatkozni idegen gyerekek előtt? Ez nálatok oké, vagy csak én vagyok ilyen maradi 28 éves létemre, hogy ez szerintem beteg és büntetni kéne?
A dánok mindig is ilyenek voltak. Nekem más bajom van a libernyákokkal. Főleg a magyar tarka fajtával.
2020. szept. 23. 12:43
2/23 anonim válasza:
Ennek semmi köze nincs a pedofíliához, Dániában a szabad testkultúra széles körben gyakorolt. Amikor a dán tengerparton egymás mellett napozik egy nudista kisgyermekes család és egy nem nudista család kisgyermekes család, az szerinted tömegorgia kiskorúak bevonásával? Akkor érteném a problémát, ha a filmben szereplő felnőttek nyíltan szexuális tevékenységet folytatnának a gyerekek előtt, mert az valóban bűncselekmény lenne. Szerencsétlenek egy helyben állnak. Olyan, mintha a tankönyvükben lenne róluk egy kép. Sokkal károsabb, amikor a gyerekek ilyen erőszakos, beteg filmeket néznek meg, velünk általánosban nézettek órán lazán 16 plusszos filmeket. Vizsgálni kellene a kontextust, mert ezek az emberek rohadtul nem azért állnak ott, hogy a gyerekeket ingereljék.
2020. szept. 23. 13:06
3/23 anonim válasza:
Csak te vagy ilyen maradi, egyetlen gyereknek sem lesz baja attól, ha lát meztelen embereket, és akik esetleg nem tökéletes szépségek, hanem valós valakik.
Ez a nemi felvilágosítás része, ettöl semmi bajuk sem lesz, ellenkezöleg, sokkal kevésbé lesnek amiatt problémáik, hogy nem az aktuális szépségideálnak megfelelöen néznek ki.
63/N
2020. szept. 23. 13:33
4/23 anonim válasza:
Szerintem meg mindenki tartsa meg otthonra a lógó tejeszacskókat meg a megnyúlt ajkakat (nem, nem az arcon), esetleg a lógó szattyánbőrt. 18/d
2020. szept. 23. 13:49
5/23 A kérdező kommentje:
De mi ez már ez gusztustalan! Igen vizsgálni kell a kontextus de Ha én ezt csinálom egy iskola előtt hogy ledobom a balonkabátot és nézzétek ilyen a meztelen test akkor bevisznek a rendőrök. Ugyanezt a libsik csinálják transzvesztita társaságban iskolások előtt a köztévében az mókás szexuális felvilágosítás.
A szabad testkultúra meg max családon belül oké de nem vadidegenek előtt. Bár nekem ez is fura de mindegy az másik téma.
2020. szept. 23. 14:22
6/23 anonim válasza:
Már a gyerekeknek szánt meztelenkedés is necces, de az LMBTQP-propaganda egyértelműen káros a gyerekek fejlődésére és tiltani kellene.
2020. szept. 23. 16:09
7/23 anonim válasza:
Jaj, ez milyen rossz. Nálunk ugye milyen jó, hogy mindig csak dugást adnak a műsorokban, dugásra utalnak, olyan sorozatokat vetítenek napközben, amiben agyba-főbe gyilkolják egymást az emberek, stb. Ne legyél már álszent, csak azért, mert más politikai beállítottságú.
2020. szept. 23. 16:22
8/23 anonim válasza:
backi
Kiírtam hogy Kaleta Gábor
és ezt kicenzurázták
Mi a szabálytalan egy nagykövet nevének kiírásáben???
2020. szept. 23. 16:55
9/23 anonim válasza:
#8 tulajdonképpen semmi, de az itteni cenzoroknak az is érv (konkrétan ezt válaszolták, hogy miért törölték a haverom kérdését) hogy a kérdés “egyébként is egy baromság” volt. Ők azok akiknek hatalmuk van eldönteni, hogy mennyi a tejgumitartalma a szabályoknak, és mire húzzák rá.
2020. szept. 23. 17:11
10/23 anonim válasza:
"Nálunk ugye milyen jó, hogy mindig csak dugást adnak a műsorokban, dugásra utalnak, olyan sorozatokat vetítenek napközben, amiben agyba-főbe gyilkolják egymást az emberek, stb."
Senki nem mondta, hogy az jó, többek között azért, mert nem erről szól a kérdés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!