Ez egy újabb bizonyíték a liberalizmus mellett? Ezt kéne elhozni Magyarországra is?
Liberálisok ti szoktatok meztelenül mutatkozni idegen gyerekek előtt? Ez nálatok oké, vagy csak én vagyok ilyen maradi 28 éves létemre, hogy ez szerintem beteg és büntetni kéne?
"Nálunk ugye milyen jó, hogy mindig csak dugást adnak a műsorokban, dugásra utalnak, olyan sorozatokat vetítenek napközben, amiben agyba-főbe gyilkolják egymást az emberek, stb."
Azért az állszentség befigyel itt is.
Azok korhatáros műsorok, és a szülő felelőssége átnézni a műsorajánlót a korhatár ellenörzésére, nem hiába van gyerekmód a TV-ken.
(Egyébként ha a meztelenség nem gond mert természetes, akkor a szexualitás dugás meg arra utalás ennyierővel épp oly természetes.)
Ez viszont gyerekműsornak van feltüntetve.
Hatalmas külömbség.
11:
Korhatáros műsorok, amiknél állandóan balhé van belőle, hogy nem a megfelelő korhatárt adják. Pár éve 12 éves korhatáros műsorokba simán raktak bele dugás jelenetet, annyi, hogy messziről mutatták. Nem, nem volt kicenzúrázva.
Itt az Origo tudod miért balhézik csak? Mert volt benne egy transzi, így "jaj, libsizmuz, stb veszély!".
Azért balhézik metürt meztelen embereket mutogatnak...
Ha pucéran sétálok az utcán az felháborító, büntetendő, nagyon helyesen, ja és az ilyen jelenség képviselőit szatírnak nevezik. Nagyon helyesen.
Ha ugyanezt TV-ben adják az már rögtön oké?
Miért, miben más?
Mi a külömbség?
Semmi.
Se az utcán se a képernyőn ne mutogassa senki a pöcsét, vagy a vagináját főleg ne gyekekműsorba.
13:
Akkor lefordítom: nem lett volna benne egy transzi, akkor az Origo fosik rá magasról.
14
Egy, kit érdekel az origó, magáról a jelenségről beszélünk nem tűnt föl.... le se szarm melyik újság hozza le.
Kettő, ha érdekelne miért és ki hozza le, akkor is a meztelen embereket említi meg problémánakés csak aztán a transzikat.
Ha az origót szidni akarod írj egy kérdést a gyakorin, de itt a gyerekműsorrol beszélünk és nem a hírcsatornáról...
Csak hogy megértsd.
15:
1. A kérdés csak azért lett kiírva, mert Origo hozta le és a kérdező csak mocskos libsizni akart. Erre írtam le, hogy az Origo is azért foglalkozott csak a témával, mert volt benne egy transzi is.
2. Ahogy írtam korábban is felesleges álszenteskedni itt ilyen témában, mivel bőszen mennek idehaza is olyan műsorok, amik nem gyerekeknek valóak, mégis simán tudják nézni őket. Ne legyél már naiv a korhatáros besorolással. Annál is leírtam évek óta állandóan probléma a TV csatornáknál, hogy nem jól adják le, stb.
Független a libsizéstől origótól, meg egyébként a korhatár besorolás apróbb tévedéseitől, ez nem gyerekbűsor, egy gyerekműsorba ne lóbáljanak farkakat, és ne mutogassanak vaginákat.
Az hogy képernyőn van még ugyanúgy szatírság.
Ha vebcamon mutogatja magét valaki ugyanúgy szatír, csak a médium változik.
Azt amúgy vágjátok, hogy a műsort élő közönség elött vették fel?
A közönség 10-11 éves gyerekekből állt.
Összeszedtek 4szatírt akiknek a magamutogatását legalizálták.
Ha ez nem veri ki a biztosítékot nem értem mi a fasz van veletek.
szerintem tiltsak be az iskolai biologia konyvet, mert azzal is a gyerekeket akarjak megrontani.
itt mindenki fel van haborodva, es felti a gyerekek lelki fejlodeset, de amikor a 13 eves fiut megeroszakolja a tanarnoje, akkor mindenki kommenteli hogy hohoho bezzeg ha az en idomben ilyen tanarnok lettek volna !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!