Ez egy újabb bizonyíték a liberalizmus mellett? Ezt kéne elhozni Magyarországra is?
Figyelt kérdés
Liberálisok ti szoktatok meztelenül mutatkozni idegen gyerekek előtt? Ez nálatok oké, vagy csak én vagyok ilyen maradi 28 éves létemre, hogy ez szerintem beteg és büntetni kéne?
2020. szept. 23. 12:37
21/23 anonim válasza:
a meztelenség egy természetes állapot, nem is kéne büntetni. van itt pár neopuritán fundamentalista. jó hogy nem kell mindjárt csadorban járni
22/23 anonim válasza:
milyen szatír #17, te egy barom vagy
23/23 anonim válasza:
#21 jah, természetes az állatoknál.
Nem hiába a törzsi kultúrákon kívül, de még a törzsi kultúrákban is), az összes kultúrában nem hogy normális de kötelező volt a ruhaviselés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!