Ég a pofátok a svédek miatt?
Az egy dolog, hogy erdogan megtiltotta a magyar szuverén miniszterelnöknek a nato csatlakozás elfogadást, itthon gyártottak hozzá indokot.
De még jól be is égtek, miután ide akarták hívni a svéd külügyminisztert a kapcsolatok "javítása" miatt, majd előadják utána a médiában, hogy sikerült rendezni a dolgokat, erre elutasították a meghívást, mondván nincs miről tárgyalni 😂😂😂.
Leégetik a magyarokat ezek a disznók...
11
itt is van annyi "menekült" mint égen a csillag, debrencenbe és környékén már több a ferdeszemü, mint a magyar.
"erre elutasították a meghívást, mondván nincs miről tárgyalni"
Kb. ekkora a súlya Európában Orbánnak, meg Magyarországnak is...
Nekem nem ég a pofám, neked igen?
Én azt nem értem, mi lett a fene nagy svéd semlegességgel, hogy ilyen gyorsan be kell őket nyomni a Nato-ba. Egy kicsit lövöldöznek a szomszédban, aztán egyből megy a jajgatás.
Őszintén, hatalmasat csalódnék a kormányban, ha ezután megszavaznák a csatlakozásukat, hogy a svédeknek még egy formai látogatás sem fért bele nálunk, csak a látszat kedvéért, hogy mindkét fél azt mondhassa, hogy sikerült megállapodni. Nem feltétlen zsarolásról kellett volna, hogy szóljon ez a találkozó, hanem csak arról, hogy kisimítsák a kedélyeket. Most ezzel azt üzenték, hogy továbbra is ugyanazt, vagy még rosszabb kapcsolatot kívánnak fenntartani velünk, mint eddig, és ez szerintük így van jól! Ostoba lipsi tempó ez...
Ha ilyen embereket válogatsz be egy szövetségbe, akkor biztos lehetsz benne, hogy amikor szükség lenne rájuk, cserben fognak hagyni, így az egész nem ér semmit...
Erre mondják, minek kell nekünk ellenség, amikor ilyen "barátaink" vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!