Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg van aki kedveli a...

Tényleg van aki kedveli a tenyérbemászó képű antiriporter Bohár Danit?

Figyelt kérdés
Ráadásul nyálas is
ma 11:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem tetszik akkor ne nézd, ne hallgasd!

Bár valószínűleg csak az a bajod vele, hogy leleplezi a kedvenceidet és olyan kérdéseket tesz fel a ballibeknek amire nem tudnak válaszolni vagy nagyon ciki amikor válaszolnak.

Kifejezetten jó és eredményes riporter. A kinézetébe azért próbálsz belekötni mert a munkájába nem tudsz, csak nem tetszik neked, hogy mennyire leleplezi a balliberális politikusok hazugságait.

ma 11:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Legyen ugyanilyen bátor a saját komcsijaival is
ma 12:00
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Őt ezért kőkeményen fizetik, nem ingyen csinál hülyét magából. Amúgy egy idióta az a csávó, nem tudom mit lehet csipázni rajta.
ma 12:00
 4/11 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem cuki, nem a kinézetével van a baj.
ma 12:01
 5/11 A kérdező kommentje:

"leleplezi a kedvenceidet"

Nem tudom én MH-s vagyok és nem tudom kit leplezett le a mieink közül, de tényleg kifejezetten idegesítő figura

ma 12:03
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Ő egy propagandista, egy szavát se szabad elhinni
ma 12:16
 7/11 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a saját anyja is szembe köpi.
ma 12:23
 8/11 kürasszír ***** válasza:
73%

Bohár Daniról annyit, hogy pár éve maga Orbán Viktor alázta nyilvánosan porig, amikor felkonferálta a miniszterelnököt egy rendezvényen.

Látni lehetett Orbán tekintetében, és érezni a gúnyos szavaiban, hogy mennyire nem becsüli Bohárt.

ma 13:27
 9/11 anonim ***** válasza:

#8 Biztos hogy te hiszed ezt jól?

Mert pár hete Orbán pont Bohárt vitte magával az összes újságíró közül és neki engedte meg hogy egész nap tudósítson a munkájáról. Fura lenne ha pont annak az újságírónak adnának erre lehetőséget akit Orbán egyáltalán nem tart semmire.

ma 13:35
 10/11 A kérdező kommentje:
9-es együtt is aludtak
ma 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!