Tényleg van aki kedveli a tenyérbemászó képű antiriporter Bohár Danit?

Ha nem tetszik akkor ne nézd, ne hallgasd!
Bár valószínűleg csak az a bajod vele, hogy leleplezi a kedvenceidet és olyan kérdéseket tesz fel a ballibeknek amire nem tudnak válaszolni vagy nagyon ciki amikor válaszolnak.
Kifejezetten jó és eredményes riporter. A kinézetébe azért próbálsz belekötni mert a munkájába nem tudsz, csak nem tetszik neked, hogy mennyire leleplezi a balliberális politikusok hazugságait.

"leleplezi a kedvenceidet"
Nem tudom én MH-s vagyok és nem tudom kit leplezett le a mieink közül, de tényleg kifejezetten idegesítő figura

Bohár Daniról annyit, hogy pár éve maga Orbán Viktor alázta nyilvánosan porig, amikor felkonferálta a miniszterelnököt egy rendezvényen.
Látni lehetett Orbán tekintetében, és érezni a gúnyos szavaiban, hogy mennyire nem becsüli Bohárt.

#8 Biztos hogy te hiszed ezt jól?
Mert pár hete Orbán pont Bohárt vitte magával az összes újságíró közül és neki engedte meg hogy egész nap tudósítson a munkájáról. Fura lenne ha pont annak az újságírónak adnának erre lehetőséget akit Orbán egyáltalán nem tart semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!