Magyarországon is lehetett volna úgy védekezni a vírus ellen mint Türkmenisztánban?
Figyelt kérdés
A koronavírus szót nem használhatja az állami média, és az utcán sem szabad most már kimondani.
Türkmenisztánban betiltották a koronavírus szót a sajtóban és az utcán
jan. 22. 16:18
1/18 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik ez.
jan. 22. 16:20
2/18 anonim válasza:
Én így védekezem a késelés ellen. Nem mondom ki a bicska szót, így gyakorlatilag megkéselhetetlen vagyok.
3/18 A kérdező kommentje:
a türkmén hatóságok megtiltották a lakosságnak nemcsak, hogy maszkot viseljen, hanem még azt is, hogy közterületen a koronavírus-járványról beszélgessen.
Türkmenisztánból eddig egyetlen koronavírusos fertőzést sem jelentettek
jan. 22. 16:28
4/18 anonim válasza:
Akkor költözz Türkmenisztánba, Kérdező!
5/18 A kérdező kommentje:
4.
Nem költözök!
jan. 22. 16:30
6/18 anonim válasza:
#3 mondjuk Türkmenisztánból elég sokmindent nem jelentenek, ami ott történik. Akárcsak Észak-Koreából sem :D
7/18 anonim válasza:
Hogy erre eddig senki nem jött rá, hogy ha tilos valamiről beszélni, akkor legalább papíron úgy lehet tenni, mintha minden oké lenne... zseniális!
8/18 anonim válasza:
Ez az egyik végleg, a másik meg az, ahogy nálunk is számolták.
“ Ezek a számok, amiket naponta ismertetek az elhunytak vonatkozásában, tartalmazza az összes elhunyt személyt, akinél egyébként nem konkrétan haláloknak nevezték meg a koronavírus-fertőzést a halottkémlelés során”
– jelentette ki Müller Cecília.
9/18 A kérdező kommentje:
Most se mondják be hogy hány ember hal meg influenzában !
jan. 22. 16:37
10/18 A kérdező kommentje:
Itt meg nyugaton az irányelv: csinálj egy csomó halottat a lezárásokkal aztán fogd rá a koronavírusra hát ilyen Türkmenisztánban nem volt
jan. 22. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!