Ha azt mondanák hogy visszatér a vírus és még " egy " oltás kell kérnétek?
Figyelt kérdés
2023. máj. 29. 17:18
A kérdező szavazást indított:
Nem
Igen
41 szavazat
1/17 anonim válasza:
Miért ne? Van, aki influenza ellen is évente beoltja magát. Az oltások bizonyítottak.
2/17 anonim válasza:
Veszélyeztetett egészségügyi csoportba tartozom, szóval mindenképp. Ha csak pár százalék pluszt is jelent a fertőzés ellen, az is segít.
3/17 anonim válasza:
Eddig se kértem, eztán se fogom. Krónikus beteg vagyok, elkaptam a covidot, felépültem belőle.
4/17 anonim válasza:
Most,amikor kezdenek kiderülni az oltóanyagok mellékhatásai? Nagyon örülök hogy nem oltattam magam, remélem így túlélem a nagy többséget.
5/17 anonim válasza:
Kérném.
Nekem nem lett tőle semmi bajom. 3-at vettem fel.
6/17 anonim válasza:
Amennyiben a szakemberek erősen javallják, akkor természetesen igen, elvégre ők értenek hozzá, nem én.
7/17 anonim válasza:
Minek kérném?
Majd kitör mondjuk 1 mittomén szerb-román háború oszt a járvány már el is tűnik oltásostul mindenestül ;DDD
8/17 DK-s válasza:
XD
A párom, az akkor 12 éves lányom, és én is oltatlanul estünk át rajta.
Mi a faxnak?
9/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!