Elkaptam a covid vírus valamelyik varriánsát és elvsszítettem az íz érzékemet, mikor fog visszatérni kb?
Kulonosebben nincs semmi bajom kis natha neha faj a fejem de legeloszor belazasodtam 2 napon at viszont az elejen meg ereztem mostmar egyre kevesbe erzem az izeket. Pl csokis sutit ettem semmit se ereztem belole, energia italt iszok semmilyen izunek nem erzem.
A vicc az a egeszbe hogy folyamatosan fertotlenittem a kezemet es hordtam a maszkot is erre meg is elkaptam a virust. Ha tenyleg vedene a maszk akkor most nem lennek covidos na mind1
#7 Mert általánosságban ugyanaz mondható el róla mint az influenzáról, vagyis hogy az idős legyengült immunrendszerű emberekre veszélyes!
Ebből a 40ezres covid halott számból mindössze talán ha ezren haltak meg 50 éves kor alatt, a többi 39ezer mind 50 év feletti volt!
#9 Nálunk még nem olyan durca a helyzet, de lehet hogy csak a választások közelsége miatt..
De itt van pl Belgium, Nem tudom elhinni hogy a Belga kormánynak megéri ennyire erőltetni az oltási kártyát és a korlátozásokat.
Ha azt mondanák hogy eltörlik ezeket akkor megszűnnének a zavargások ahol nem mellesleg nem kicsit terjedhet a vírus, de nem... ők kötik az ebet a karóhoz!.. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!