Az "információszabadságra" hivatkozva 10 évre titkositották a virus alatt készült aktákat, ezzel minden rendben van?
Na vajon miért? A vakcinák mellékhatásait, áldozatait stb. el kell titkolni. Inkább nem is mesélek semmit, de tudnék mit.
A lényeg hogy sokan meggazdagodtak belőle a vakcinagyárak részvényesei. De én okos voltam és nem oltattam be magam, mert akkor is tudtam hogy erre megy ki a játék.
Itt a túlárazott fideszes átjátszó cégeken keresztül történt vakcinabeszerzésekről és légzőgép bizniszről van szó.
Amikre milliárdokat dobott ki a kormány.
Hogy utána elajándékozza vagy kukázza esetleg azóta is porosodjon raktárakban jó pénzt keresve a ner közeli raktáraknak.
És még most is szerez be lélegeztető gépeket a honvédség a covid miatt.
Gusztustalan hogy a Fidesz még egy járványon is a profitot látta. Közben lakosság arányosan EU-ban itthon halt meg a legtöbb ember. Vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!